København kombucha mere festlig hverdag

København kombucha vil hjælpe dig med at få en mere festlig hverdag. København kombucha er et rigtig godt alternativ til alle de andre former for alkohol vi kender. Forskellen er dog at du altid vil kunne nyde et glas København kombucha med god samvittighed. Dette kan du fordi der ikke er alkohol i dine bobler. Dette gør at det kan drikkes og nydes til hver en tid- Derudover tilbyder København kombucha rigtig mange forskellige smagsvarianter.

København kombucha – hvor kommer det fra?

Men hvad er kombucha helt præcist? Meget simpelt så er det kombucha vi kender en form for te. Den har en lettere sur eller sød smag. Samtidig har drikken en gæret smag, hvor man ofte tilsætter en form for frugt eller juice for at give den noget smag. Kombucha er faktisk en af de drikke som kan fremstilles af blot frugtsaft eller tisaner. Som nævnt tidligere, så er kombucha en sødet te, hvor der så bliver tilføjet det der hedder SCOBY. SCOBY arbejder så sammen med den sødede te, og dermed dannes alkohol. Senere i processen vil alkoholen blive forvandlet til en sur smag i teen ved hjælp af bakterier. Kombucha drikken har en meget gammel historie, som gør man den dag i dag stadig er i tvivl hvordan den fik sit navn. Der er dog flere forskellige muligheder. Kombucha blev for første gang brugt af den kinesiske kejser som mente det var hans livseliksir. Senere ved hjælp af silkevejen kom den til Mongoliet, som brugte den i krigen. Krigerne fik denne drik som skulle give dem guddommelige kræfter, og Mongoliet fik et af de største empire nogensinde. Derfor er der den opfattelse at drikken stammer fra Kina. Kombu betyder havgræs, hvilket kan betyde der dengang var noget fra havet i drikken, og cha betyder te. Det var den ene forklaring. Der er også en anden som kommer fr a Japan, og denne historie bygger på den japanske kejser som blev utrolig syg. Han tilkaldte derfor hans personlige læge Dr. Kombu fra Korea. Drikken skulle angiveligt have reddet hans liv, og dermed fik drikken navnet efter lægen Kombu, og te på japansk er også cha.

København kombucha er blevet utrolig udbredt

I dag har drikken udbredt sig markant, og er blevet utrolig populær over i USA. Dette er den blandt andet fordi man mener den er utrolig sund for kroppen. Dette er dog ikke videnskabeligt bevidst, men det er en drik som indeholder mange gode ingredienser for et sundt helbred. Så skynd dig forbi København kombucha og se udvalget!