Køb det lækre valrhona chokolade

Valrhona er det ypperste indenfor god chokolade. Valrhona chokoladen er baseret på omhyggeligt udvalgte råvarer med omtanke for alle led i produktionen, helt ned til kakaobønne-sorten og klimaet, hvor kakaobønnerne bliver dyrket. Chokoladerne bliver anbefalet af dygtige kokke verden over, og kommer i forskellige velsmagende smagsvarianter, som kan bruges til mange ting i køkkenet. Brug den i kagedej, brød, desserter, is, til fyldte chokolader, til varm chokolade og mange andre ting. Valrhona chokolade kommer fra den lille by Tain L´Hermitage i Frankrig hvor de startede i 1922. Firmaets grundlægger var konditor Chef Albéric Guironnet som dedikeret livet til skabelse af unik og kunstnerisk kvalitetschokolade. Altid en komplek og afbalanceret smagsoplevelse. Valrhona har skabt en fantastiske chokolade med den perfekte aroma og er noget af det bedste chokolade at arbejde med i køkkenet

Valrhona chokolade baseret på omhyggeligt udvalgte råvarer

Her er noget af verdens bedste chokolade, både anerkendt af private som restaurationer. Prøv at spørg din yndlingsrestaurant hvilken chokolade de bruger? Vi vil ikke være overraskede, hvis svaret er Valrhona. Når du køber Valrhona kan du være sikker på en ting: det smager himmelsk! Her er helt klassisk chokolade, uden alle mulige dikkedarer – i stedet får du klassiske smagskombinationer, som er testet til perfektion. Kvaliteten or råvarerne er helt i top. Hvilket også er grunden til at Valrhona chokolade er dyre end det meste. Valrhona har et stort sortiment af både sæsonvarer, pladechokolade, chokolade til madlavning og fyldte chokolader. Allesammen med et fælles holdepunkt i godt håndværk og fabelagtig smag.

Valrhona – Eksperter indenfor kakaobønner

Det er kun meget få chokoladefabrikanter nu om dage som dyrker deres helt egne kakaobønner. For at Valrhona kunne lære mere om kakao og drage mest muligt ud af kvaliteten, havde deres egen chokoladefabrikant besluttet at de selv skulle dyrke deres kakaobønner. Og man må sige som chokolade elsker i dag, at den beslutning som blev taget dengang, har været den helt rigtige. Den beslutning har resulteret i at Valrhona har mestret alle aspekter indenfor kakao industrien. Jorden hvorpå kakaobønnerne gror, indgyder dem en unik kvalitet, som er særlig for det pågældende område. Derfor anvendes der forskellige kakaobønner til forskellige chokolader, alt efter hvilken smag der skal rammes. Hos bagetid.dk kan du besøge vores webshop og komme til at smage lige præcis de smagskombinationer du har lyst til at prøve indenfor Valrhona. Så hvis du er den helt store chokolade elsker, så er Valrhona det næste du bare skal smage.