Køb brugt også landbrugsmaskiner

“Køb brugt” er blevet et af tidens slagord – og det er der flere grunde til. Det er begyndt at gå op for os, at brug-og-smid-væk-mentaliteten ikke er holdbar.

Antikvarboghandlere er en hæderkronet branche med en historie, der går mange generationer tilbage. Det er ikke længere pinligt at købe sit tøj brugt i en af de mange genbrugsbutikker, der findes i snart sagt alle byer, og som i øvrigt også sælger møbler, køkkentøj og meget andet brugbart.

Jordens ressourcer er begrænsede – og jo længere tid, tingene bliver brugt, jo bedre bliver ressourcerne udnyttet. Også selvom tøjet. sofaen, støvsugeren eller hvad det ellers kunne være, bliver brugt af flere ejere. At købe brugt er kort sagt gavnligt for miljøet og planeten, og dermed også for dens indbygger.

Idealisme og pengepung

Og selvom vi måske ikke alle sammen er lige idealistiske, er genbrug også godt for vores pengepung.

Men vidste du, at man også kan købe brugte landbrugsmaskiner?

Der er penge at spare, hvis du køber dine landbrugsmaskiner brugt – og hvis du gør det på online auktion, er det ovenikøbet ikke spor besværligt.

Det er nemt at købe på online auktion

Tanken om at købe brugte landbrugsmaskiner på auktion kan for mange lyde direkte intimiderende; men online auktioner er en ganske anden sag. Her kan du sidde hjemme i ro og mag og gennemgå auktionskataloget, læse specifikationer og minimumspris, sammenligne de forskellige numre på listen, følge de hidtidige bud og afgive dine egne. Online auktioner forløber over adskillige dage eller sågar uger, så du har god tid til at tænke dig om – i modsætning til den hektiske stemning ved fysiske auktioner.

Kapow har i mere end 30 år formidlet handel med maskiner til landbrug, industri, bygge- og anlægsvirksomheder – og det eneste, der kræves for at købe og sælge brugte landbrugsmaskiner på deres hjemmeside, er et aktivt cpr-nummer.

De brugte landbrugsmaskiner, der sælges på auktioner hos Kapow, er grundigt tjekket og testet af Kapows professionelle og erfarne folk, og du kan trygt stole på, at maskiner, du køber på kapow.eu, er klar til brug.

… og lige så nemt at sælge

Du kan naturligvis også sælge igennem Kapow, når du har maskiner, du ikke længere har brug for. På Kapows hjemmeside kan du læse både “Købers ABC” og “Sælgers ABC” – og hvad enten du køber brugte landbrugsmaskiner på hjemmesiden, sælger eller begge dele, kan du trygt regne med kompetent håndtering af din handel.