Hvad skal du have klar for en date

Det kan godt være meget nervepirrende at skulle på en date, og særligt hvis du ikke er vant til at date, eller hvis det efterhånden er længe siden, du sidst har været på date, kan hjertet godt komme til at sidde helt oppe i halsen. Selvom det er svært at være 100% forberedt på en date, da datens udkom afhænger lige så meget af den anden person, er der dog nogle ting, du kan forberede og have klar, før daten begynder.

Få først styr på dig selv

På en date er det som regel en god ide at gøre lidt ekstra ud af dig selv, fordi der så er større chance for, at du lykkes med at imponere din date. Du skal selvfølgelig ikke sætte urealistiske standarder for dig selv, eller gøre dig selv til en person du ikke er – så kommer du bare til at skuffe senere.

Men tøjet må gerne være udvalgt med nøje, håret må meget gerne være sat, og måske kan en intimvask også være en god ide, hvis det nu viser sig, at daten peger i den retning?

Find gode omgivelser til daten

Det er ikke sikkert, at det er op til dig, hvor daten skal afholdes, og at ansvaret i stedet ligger hos den anden person – men er det dig, der skal stå for planlægningen, er det her, tingene virkelig kan komme til at afhænge af din date. For det nytter jo ikke noget, at det kun er dig, der er underholdt, eller at det kun er dig, der kan lide maden.

Derfor er det altid en fordel at kende lidt til din date, inden du skal planlægge jeres første møde. Det kan bare være meget simple ting, for så er der også andre, dybere ting at tale om på daten, så det ikke bliver alt for akavet.