Hundelegetøj til din lille pelsklump

Er din hund ved at være træt af dets gamle legetøj? Med det helt rigtige hundelegetøj bliver det ekstra sjovt at tumle rundt på gulvet med din lille pelsklump. Der findes mange forskellige typer hundelegetøj. Du kan købe bolde til apportering, nogle sjove pivdyr, intelligenslegetøj eller bløde plysdyr til dem der elsker at kæle. Få din hunds øjne til at lyse op, ved at overraske den med noget nyt legetøj. Med det helt rigtige legetøj bliver det aldrig kedeligt at lege. Det er også vigtigt for din hund, at den har noget hundelegetøj at lege med når du er væk fra hjemmet. Så har den noget at give sig til og den begynder ikke lige pludselig at finde sit eget legetøj i en pude, et gulvtæppe eller noget andet. Så står du og leder efter det perfekte hundelegetøj til at gøre din hund glad, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvilket hundelegetøj skal du købe?

Hundelegetøj varierer meget imellem hvor gammel din hund er. Har du f.eks. en hvalp, er det vigtigt at den får meget kærlighed, men den har samtidig brug for noget legetøj og udstyr. Det kan være en hundekurv, madskåle, godbidder, legetøj osv. Hvorimod en lidt ældre hund f.eks. har godt af nogle tyggeben og måske lidt mere voksent legetøj. Det er også vigtigt at få aktiveret din hund udenfor. Der vil legetøj som frisbee’s, tennisbolde være en god måde at lege med din hund på og sørge for at den får noget motion. Din hund skal selvfølgelig også belønnes når den har gjort noget godt, så det er altid vigtigt at have nogle godbider ved hånden, så den kan få den belønning den fortjener.

Hvilket hundelegetøj skal du ikke købe?

Der er selvfølgelig også noget hundelegetøj du ikke skal købe. Det er hundelegetøj som den nemt kan ødelægge og komme til at spise. Et eksempel kunne være en skumbold, hvor den let kan bide små skumstykker af bolden og komme til at sluge det. Det kan være med til at gøre sådan at hunden får ondt i maven eller at den får dårlig mave. Så når du køber hundelegetøj så sørg for at det er ordentlig kvalitet og det er noget der passer til din hunds alder og det er noget den trives med.