Højbede i cortenstål i forskellige materialer og designs

Leder du efter højbede i cortenstål? Så skal du ikke lede længere end til vores klassiske Flower Box. Den er fremstillet af cortenstål og galvaniseret stål og fås i en materialetykkelse på 2 mm. Vores højbede er designet med fokus på stil og enkelhed. De er også nemme at samle, så du kan få din have i gang på ingen tid. Desuden betyder deres hævede design, at du ikke behøver at bøje dig så meget ned, når du passer dine planter. Se det flotte og store udvalg af højbede i cortenstål.

Højbede i cortenstål til dit hjem og have

Hvis du leder efter en måde at tilføje lidt ekstra interesse og skønhed til dit hjem på, hvorfor så ikke overveje at placere højbede i cortenstål rundt om din ejendom? Cortenstål er en type stål, der udvikler en unik patina, efterhånden som det forvitrer, hvilket giver det et dejligt rustikt udseende. Dette gør det til det perfekte materiale til brug i højbede, da det vil tilføje et attraktivt præg til enhver have eller udendørs plads. D er er mange fordele ved at bruge højbede i cortenstål, herunder at de er meget nemme at vedligeholde. De er også ekstremt holdbare, så du behøver ikke at bekymre dig om, at de korroderer med tiden. Og fordi de er lavet af stål, vil de holde i mange år med den rette pleje.

Stort udvalg af forskellige højbede i cortenstål

Blomsterkassen ApS er en virksomhed med en lang historie inden for produktion og montering af forskellige stålkonstruktioner. JH Smede & Maskinværksted har eksisteret siden 1977 og er en af de virksomheder, som Blomsterkassen ApS består af. Der er tale om en 3. generationsvirksomhed, som er i rivende udvikling og har store planer for fremtiden. JH Smede & Montageservice er den anden del af Blomsterkassen ApS og har været i drift siden 2005. Med al denne erfaring indså de, at der længe har været et behov for et sted, hvor private kan købe, ikke bare højbede i corten, men netop stålproduktet.