Har du styr pa udstyret til næste kostumefest

Det sprudler med farver, med humør, med glæde, eventyr og fantasi. Kostumefester og farverige arrangementer er et hit og nye roller og skuespil kan spice de vanlige fester godt op på en tiltrængt måde.

Nyt fokus og udgangspunkt

En fest eller et arrangement med udklædning som fokus kan komme til at skabe noget helt nyt, man normalvis ikke oplever, fordi udgangspunktet ændres fuldstændig. Det er et festligt indslag, og altså ikke kun noget, som kun foregår til fastelavn i skolen. De sidste mange år har større festligheder med masser af kostumer ændret lidt på vanen, og udklædning er blevet mere for alle. Derfor er bl.a. temafester blevet populært, og her er det altså ikke unormalt at komme som cowboy, engel eller løve. Et tema vil ofte hjælpe med at spore gæsterne ind på, hvad udklædningen skal dreje sig om, for når man først går igang med at overveje, så er mulighederne uendelige.

Sæt kreativiteten og fantasien løs

Kostumer og udklædning er ikke bare sjovt og hyggeligt, men også en virkelig god mulighed til at være lidt ekstra kreativ og skabe noget selv – hele kostumet eller bare accessories og tilbehør. Måske skal en gammel stråhat piftes lidt op, og der kan komme papir, stofrester, maling, sakse, balloner og piberensere frem på kreabordet. Slip fantasien løs og lav dine egne følehorn til mariehønekostumet eller skøre hornbriller til frimærkesamleren. Det bliver også ekstra interessant og særligt, hvis man tager til et arrangement med egne kreationer som tilbehør.

Ideer til kostumer

Er der ikke sat nogen benspænd på kostumeopgaven kan det virke uoverskueligt at vælge muligheder til og fra. En god inspirationskilde til god udklædning kan findes i f.eks. børnebøger. Her er der både eventyrvæsener, særlige dyr og mange forskellige måder at se ud på, og det er ekstra morsomt at komme klædt ud som noget hjemme fra boghylden.