Gor livet nemmere med elektroniske losninger

”Hvis bare der fandtes en app, der kunne løse det her.” Du har sikkert fanget dig selv i at tænke tanken før. Så mange ting er allerede blevet langt nemmere for os med elektronikkens tilblivelse. Hver dag kommer flere produkter på markedet, der skal bidrage til en nemmere hverdag for os.

Et radiostyret vækkeur eller trådløs oplader til mobilen

Er du atter sovet over dig, fordi du glemte at sætte din mobil til opladning over natten? For mange har mobilen overtaget funktioner fra et utal af produkter – herunder vækkeuret. Men jo mere afhængig vi gør os af mobilen, jo mere udfordrede er vi, hvis den en dag svigter. I stedet for at have mobilen til at ligge ved sengen hver nat, kan det være en god vane at lægge den ind i et andet rum og i stedet benytte dig af et vækkeur som alarm.

Hvad med en laderstation? Du har sikkert en tom plads på kommoden ude i gangen, hvor der sagtens kunne ligge en god samling af husstandens elektronik. Gør det nemt at parkere mobilerne på en trådløs oplader. Både dine Android- og Apple-enheder vil kunne oplade der, og flere af de trådløse mobilopladere kan rumme flere telefoner på samme måtte.

”Hej Google”

”Hej Google. Tænd lyset.” Vi lever midt i den digitale tidsalder, og udviklingen går kun fremad! Der er allerede et bredt udvalg af stemmestyrede produkter på markedet. Du har måske allerede stiftet bekendtskab med ordet ”Smart Home”, som i al sin enkelthed handler om, at hjemmet kan styres med stemmen eller et elektronisk kontrolpanel – fx din telefon.

Det er ikke sikkert, at du behøver at vente særligt længe på at få et køleskab med kamera i, så du nede i butikken kan se en video af køleskabets inderside på din mobils display og således vide, hvad du mangler at handle ind. Smart ikke?