Gør maskinerne klar til de kolde vintermåneder

Når vintermånederne melder sig, er det ikke altid længere nødvendigt at have diverse maskiner stående fremme, da de ikke skal bruges før om flere måneder. Her kan det være godt at pakke dem ind, så de ikke får skader, eller bliver udsat for unødig vind og vejr. Dette gør sig både gældende i erhvervet men også i det private, hvor f.eks. både og andet pakkes væk for vinteren, for at skåne mest mulig.

Krympeplast til enhver størrelse maskine

Har du eller din virksomhed nogle maskiner, som ikke skal bruges det næste stykke tid, og blot gemmes væk, da kan det være en fordel at gøre dette ved hjælp at shrinkwrap. Shrinkwrap, også oversat til krympeplast, er et bøjeligt stykke plastik, som når det bruges, krymper i størrelse, så det fylder mindst muligt. Alt afhængigt af hvad du skal have pakket ind, kommer shrinkwrap i mange forskellige størrelser ruller lige fra 2m til 100m. Der er altså rig mulighed for selv at pakke den største maskine ind, så den kan stå uforstyrret, til der atter er brug for den om nogle måneder.

Fordelene ved at bruge shrinkwrap

Der er mange fordele ved at vælge shrinkwrap, når maskinerne skal gøres vinterklar. Den første er selvfølgelig, at plastikken krymper, så der ikke er unødige lufthuller. Derudover er plastikken utrolig slidstærk, hvoraf der ikke dannes revner og plastikken derfor ikke går i stykker. Shrinkwrap kan også bruges, hvis du har andre ting der skal pakkes ind. Man kan f.eks. montere ventilation i plastikken, hvis du har noget, som skal kunne ”ånde” inde under plastikken. Har du mange ting, som skal pakkes sammen, sparer du altså en masse plads, ved at pakke dette ind i shrinkwrap. Er du ikke selv så ferm på fingrene, eller har blot aldrig prøvet shrinkwrap før, kan du med fordel, søge professionel hjælp, når du skal bruge dette.