Gør dit vand sundere med bwt blødgøringsanlæg

Vil du gerne sikre dig, at dit vand er perfekt og sundt til brug i hverdagen, skal du ikke lede længere, bwt blødgøringsanlæg kan tilbyde netop det. Med deres nye teknologi inden for blødgøring af vand, kan bwt blødgøringsanlæg tilbyde dig top service og kvalitet når du er på udkig efter at få et sundere og bedre miljø for dit vand. Alle anlæg har en infrarød sensor, som måler hvor meget salt der er tilbage i din beholder, så du altid kan vide lige præcis hvor meget salt du stadig har til rådighed, så du ikke løber tør når du har allermest brug for det. Bwt blødgøringsanlæg har altså den effekt på dit vand, at det går ind og fjerner alt kalken der skulle være i vandet, så det bliver silkeblødt og du derefter kan nyde det nye og meget sundere vand – både til dig og din familie.

 

Ny teknologi med bwt blødgøringsanlæg

Den nye teknologi der er i bwt blødgøringsanlæg er revolutionerende inden for markedet. Den blødgør vandet med samme høje kvalitet og effektivitet som tidligere anlæg, men den går ind og læser din hustands adfærdsmønstre tilpasser sig derefter. På den måde er du forsikret om, at bwt blødgøringsanlæg har mindst muligt strøm- og vandforbrug efter forholdene. Det bliver mere og mere moderne at leve en sund livstil og her kan bwt blødgøringsanlæg altså sikre dig i, at din vand også er i den højeste kvalitet som det kan være – både til at drikke, men også til at bade i. Det kan være med til at du får mere overskud i hverdagen, når du ikke behøver at tænke over dit vands kvalitet.

 

bwt blødgøringsanlæg – gør dit hus mere moderne

Noget af det vigtigste når du anskaffer dig et bwt blødgøringsanlæg er at anskaffe dig salt til blødgøringsanlæg, da det er vitalt for at den kan fungere optimalt og dit vand kan blive helt rent og klart så det er perfekt til brug. Salten er den ingrediens der netop fjerne kalken i vandet er på den måde får vandet til at få denne bløde følelse. Med til anlægget følger der et netværkskort, så du kan tilknytte din smartphone til anlægget og styre det via den gratis app der medfølger.

Jysk Vandteknik er en familieejet virksomhed med hjertet på det rette sted, så vi håber at du vil besøge vores hjemmeside og læse mere om vores produkt, hvis det fanger din interesse.