Gør det selv trappe i træ

Har du en trappe, der kunne trænge til en kærlig hånd, eller leder du efter materiale, som du kan lave din egen trappe af? Så bør du tage et kig på gør det selv trappe i træ.

Mange vil mene, at det er uoverskueligt at skulle renovere en trappe. Dette indebærer nemlig både slibning og masser af tid. Derudover skal man også til at undersøge, hvad det kræver af udstyr og erfaring. Men det behøver slet ikke at være så besværligt, da du bare kan investere i en gør det selv trappe. Med gør det selv trappe i træ kan du nemlig klare det hele selv, og på den måde bliver det en både enkel og billig løsning.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alt til gør det selv trappe træ.

Stort udvalg til en gør det selv trappe træ

Blandt udvalget finder du alt, hvad du skal bruge til at renovere din trappe. Til en gør det selv trappe træ kan du finde trappentrin, der er lige til at montere ovenpå de eksisterende trin. Disse fås i massiv egetræ eller slidstærkt laminat. Derudover finder du også stødtrin eller bagkant lister alt efter, om du har en åben eller lukket trappe. I forbindelse med din trappe har du måske nogle gamle balustre eller håndlister, som også skal skiftes ud. Dette finder du også blandt udvalget, hvor der både er stolper med underliggere, håndlister, balustre og gelænderbeslag.

Sådan laver du en gør det selv trappe træ

Trappetrin bliver slidte i løbet af årene og trænger til at blive shinet op. Dette kan du nemt og hurtigt gøre med de smarte trappetrin i flot træ. Det eneste, du skal gøre, at save trappetrinnet til, således har det den rigtige størrelse og lime det på det gamle trin med MS-polymerlim. Det er altså en super smart, nem og billig løsning, hvis trappen trænger til en kærlig hånd. Du kan derfor med stor fordel gå på opdagelse blandt udvalget af gør det selv trappe træ. Der er garanti for, at du finder noget, der falder i lige præcis din smag, som kan fikse din slidte trappe.