Giv huden sin friske glød tilbage med ansigtsskrub og ansigtsolie

To skønne hudplejeprodukter fra Badeanstaltens hudplejeserie er en ansigtsskrub og en ansigtsolie. To hudplejeprodukter, som er skabt på naturlige råvarer og ingredienser. Brug enten eller både ansigtsskrub og ansigtsolie, når huden føles træt og tør, og giv huden sin friske glød tilbage. Se mere på www.badeanstalten.dk.

Få hudens sunde og friske glød tilbage med en ansigtsskrub fra Badeanstalten

Med en ansigtsskrub til huden kan du fjerne den tørre og trætte hud og få en frisk glød i ansigtet. Få en dejlig, lækker og behagelig hud, der føles sund. Med en ansigtsskrub fjerner du døde hudceller fra ansigtet, så den bliver fugtet og får en dejlig friskhed.

Når du bruger en ansigtsskrub, skal du forsigtigt massere skrubben rundt i hele ansigtet. Efter at have masseret huden i et par minutter, skylles skrubben af med vand. Du kan med fordel lukke døren bag, dreje nøglen, klæde dig af og gå ind i bruseren for at rense ansigtet, samtidig med at du lader roen sænker sig over krop og sjæl. Når du træder ud af bruseren, efterlades du med en frisk hud, fugtet af olie.

Brug gerne din ansigtsskrub 2-3 gange om ugen for at opretholde den friske glød og den sunde hud.

Du kan se mere om ansigtsskrubber på Badeanstaltens hjemmeside www.badeanstalten.dk og finde den ansigtsskrub, der passer til dig.

Fugt ansigtet med en plejende ansigtsolie

Døjer du af tør, træt og stram hud, så kan det være værd at ty til en ansigtsolie. Hos Badeanstalten har de to typer af ansigtsolier – olien med E-vitamin og olien til moden hud – og hver ansigtsolie kan noget helt særligt. Det er især lækkert at bruge en af ansigtsolierne i den kolde vintertid, hvor huden nemt bliver tør eller sprækker.

Den første ansigtsolie med E-vitamin siges af nogle at yde intensiv pleje af tør og træt hud for at gøre huden blød og smidig igen. Olien bør masseres på en ren ansigtshud 2-3 gange om ugen for at mærke en væsentlig forskel på ansigtshuden.

Den anden ansigtsolie til moden hud indeholder blandt andet antirynke-aktive Marine Blue Vital C. Den er skabt med et mål om at fugte huden, hjælpe mod ujævnheder og minimere forstørrede porer. Samtidig oplever mange, at den mindsker rynker, giver fine linjer og efterlader huden med en flot og frisk glød.

Du kan finde de to lækre og skønne ansigtsolier inde på www.badeanstalten.dk og læse meget mere om de to forskellige hudplejeprodukter.