Giv dit hjem dit præg med flotte billeder

Kunne du godt tænke dig, at der er noget, der virkelig karakteriserer dit hjem og giver det sjæl? Det kan godt føles svært nogle gange. Måske har du forsøgt at stille vaser med blomster, du godt kan lide, frem, eller også er børnetegningerne blevet indrammet og hængt op. Der er mange muligheder, men noget af det, du også kan gøre, er at investere i noget kunst.

Billeder kan uden problemer hænge i hele huset, og det er skønt at se, at de hvide vægge får noget liv, så de ikke står alene. Det skaber desuden noget dybde i rummet. Hvis du vælger et billede, der træder meget frem i farverne, kan du nemt skabe noget kontrast til møblerne, der måske er meget klassiske og afdæmpede eller til alle de ensfarvede flader, der er på gulve og vægge.

Giv gæsterne noget at snakke om

Man vil altid gerne give et godt førstehåndsindtryk. Ved at hænge et nyt billede op, får du garanteret noget at snakke med om, næste gang der kommer gæster. Hvis det er et abstrakt billede, du har været ude at investere i, vil både du samt dine gæster nok forsøge at få en mening ud af det og se, om ikke I kan finde et motiv gemt i det tilsyneladende tilfældige motiv. Med et billede i en anden stilart vil der blive lagt mærke til detaljerne, når I står og kigger nærmere på det.

Du kan få et billede i lige den størrelse, du har lyst til. Hvis du kigger til et værelse, er det måske en god idé at kigge efter noget lidt mindre. To små, kvadratiske billeder kan se rigtig godt ud på en væg i et soveværelse, uden det fylder for meget. Omvendt i en stue kan det give noget fedt at vælge et billede, der kan ses på lang afstand.