Gå sommeren i møde med en selvbruner spray

Selvbruner spray er en effektiv og let måde at få en flot brun farve på kroppen. Selvbruner spray kan anvendes overalt på kroppen, og giver dig en ensartet og naturlig brun farve. Selvbruner spray indeholder ikke UV-stråler, og er derfor sikker at bruge. Selvbruner spray er en meget populær metode til at få en flot brun farve, da den er let at anvende, og giver et Natursligt resultat. Selvbruner spray kan købes i de fleste dagligvarebutikker, eller online. Selvbruner spray er en oplagt måde at gå sommeren i møde på, og er et produkt der er værd at investere i. Selvbruner spray kan give dig den smukke brun farve, som du altid har ønsket, uanset om du er på ferie eller ej. Selvbruner spray giver dig mulighed for at få en flot brun farve, uden at skulle udsætte dig selv for UV-strålerne. Selvbruner spray er derfor perfekt til dem der ønsker at undgå solens skadelige stråler, men stadig gerne vil have en flot brun farve på kroppen. Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på noget selvbruner spray. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Hold kuløren med en selvbruner spray

Spray selvbruneren jævnt på huden i et afgrænset område. Selvbrunere kan være meget kraftige, så start med at påføre et tyndt lag for at undgå misfarvninger. Selvbruneren vil typisk blande sig med din hudtone efter nogle få timer. Selvom selvbruner spray er en nem og hurtig måde at få en flot solbrun kulør, skal du huske at bruge bodylotion dagligt

Selvbruner spray – Hvordan bruger du det?

Mange der selv har brugt  selvbruner spray kender til problemet med, at den bliver skjoldet eller stribet, men der findes mange gode metoder til at undgå dette. Det handler nemlig om at forberede huden bedst muligt for at få selvbruneren til at blive mest mulig jævn. Det anbefales derfor altid at skrubbe huden godt dagen før man gør brug af selvbruner – det er nemlig med til at fjerne døde og tørre hudceller, der ellers kan give misfarvninger. Inden man vælger at påfører sin selvbruner skal man altid sørge for at huden er godt fugtet, og man skal især være opmærksom på områder, som ofte er mere tørre end andre; det kunne f.eks. albuer, knæ, hæle og knoer.