Ga shop amok i paskeferien

Det er vældig snart påskeferie i skolekalenderen, og når vi når den, er der garanteret mange voksne, som har valgt at tage fri fra arbejde for at tilbringe tid med børnene, som har ferie under alle omstændigheder. Er du en af de forældre, og overvejer du i øjeblikket, hvad I kan foretage jer i ferien, kan du her inspireres.

Tag i storcenter

Dine børn vil med stor sandsynlighed synes, at det er sjovt at tage på shopping. Mange teenagepiger nyder at gå rundt i diverse butikker og både kigge på produkterne, prøve dem på samt købe dem – især hvis det ikke er betaling af egen lomme. Dog skal du huske ikke bare at betale alt, hvad dine børn peger på, for dermed lærer de at prioritere deres ønsker og forstå værdien af penge. Uanset hvad er det heldigvis hyggeligt blot at slentre rundt i et storcenter med spændende butikker og derefter at sætte sig på en café, hvor der serveres mad, der glæder smagsløgene.

Ender I med at tage i et storcenter i løbet af påskeferien, kan I for eksempel tage i VestsjællandsCentret i Slagelse. Læs desuden nyheder og andet på Slagelse Netavis via dette link: https://slagelse-netavis.dk/. Det er oplagt, når du trænger til en pause fra ferieplanlægningen.

Omdan shoppeturen til en dagstur

At tage ud at shoppe er en ting, men at gøre shoppeturen til en hel dagstur, som I også kan få meget andet ud af, er en ganske anden ting. København er en velegnet by til shopping. Du og dine børn samtidig kan få kulturelle oplevelser. Går I ned ad Strøget, kan I besøge Rundetårn eller tage et kig ind i en af de udsmykkede kirker i byen.

Vil du gerne bruge lidt flere penge på familieforkælelse end normalt, kan du evt. spare penge ved at tage med offentlig transport fremfor selv at køre.