Frostordning og catering til privatfester og firmafester hos madkonceptet dk

Madkonceptet forkæler dig og dine gæster med lækker mad ud af huset. Deres services dækker for eksempel over forskellige former for catering til privatfester eller frokostordninger til virksomheder. Står du derfor i hovedstadsområdet og mangler lækker mad til hverdag eller fest? Så tag fat i Madkonceptet, og forvent dit næste måltid leveret lige til din hoveddør!

En frokostordning med plads til mangfoldighed

Et godt måltid midt på dagen er både vigtigt og nødvendigt for at kunne præstere optimalt. Netop derfor tilbydes en lækker og praktisk frokostordning fra Madkonceptet. Denne frokostordning gør det muligt for dine medarbejdere at kunne spise både velsmagende og sunde måltider hver dag, side om side. I får nemlig leveret forskellige retter lige til hoveddøren, hvorefter I sammen kan sidde og nyde god mad og gode samtaler. Menuen er altid fleksibel, især hvis I har flere vegetarer, veganere eller medarbejdere med allergener. Dette kan en frokostordning fra Madkonceptet nemlig sagtens klare, da deres kokke altid står klar med andre retter eller forskellige former for tilpasninger. I får således aldrig to dage, der er ens, hvis I bestiller denne smarte frokostordning. Lyder tilbuddet næsten for godt til at være sandt, kan I også komme en uge på prøve — det kræver bare, at I udfylder en formular på www.madkonceptet.dk, hvorefter en uges frokostordning sættes i gang!

Nem catering til privatfester i København

Hos Madkonceptet finder du også catering til privatfester. Catering til privatfester er rettet mod dig, der står med et forestående arrangement i eller omkring København. Skal du derfor holde rund fødselsdag, konfirmation eller bryllup, er Madkonceptet altid klar til at hjælpe dig godt på vej mod et hold mætte og glade gæster. Catering til privatfester fås i forskellige menuer, sådan at du kan vælge netop den type, der passer jeres arrangement. For eksempel fås brunchmenuer, der egner sig til de tidlige fester. Ligeledes fås sammensatte receptionsmenuer med håndmadder. Catering til privatfester fås også i form af klassiske tre retters menuer, hvis du bare gerne vil have en god gammeldags forret, hovedret og dessert. Alle menuer under kategorien catering til privatfester er dog lavet med kærlighed, sans for kvalitet og friske råvarer, sådan at de både smager fantastisk og ser yderst appetitlige ud. Du kan derfor bestille alt fra et ydmygt tapasbord til en overdådig aftenbuffet og altid vide dig sikker på, at dine gæster går mætte fra bordene.

Besøg www.madkonceptet.dk, hvis du vil vide mere om menuen, de energiske medarbejdere eller den gode service. Det er også der, du hurtigt indsender en kontaktformular, skulle du have lyst til at få et godt tilbud på catering sendt i din retning.