Forkæl dig selv med dejlig chaplon te og ekstra jomfru olivenolie

Besøg den familieejede virksomhed Origreen, hvis du ønsker mere smag og kvalitet i din hverdag. Origreen forhandler kvalitetsfødevarer fra små og passionerede fødevareproducenter, der sætter kvalitet over kvantitet. Stifteren af Origreen er certificeret te-somelier, og udvalget består derfor i stor stil af økologisk te i en række forskellige varianter.

Find din nye yndlings Chaplon te

Er du interesseret i Origreen på grund af deres store udvalg af te, vil du blive ganske fornøjet over, hvor mange forskellige typer Chaplon te du mødes af på www.origreen.dk. Ægte te-elskere ved nemlig, hvor god kvalitet Chaplon te fra Chaplon Tea Estate er. Dette skyldes først og fremmest, at Chaplon te ganske enkelt er udviklet med passion for gode ingredienser og rene smage. De lækre Chaplon teblandinger du finder hos Origreen stammer fra de økologiske plantager på Sri Lanka som virksomheden driver. Her sættes der høje krav til råvarernes kvalitet, hvilket er en af grundene til, at netop Chaplon te har den status, den har i dag. Udvalget af Chaplon te fra Origreen omfatter derfor også mange forskellige typer af te, sådan at du med sikkerhed finder en te, der passer dig. Vælg mellem alt fra søde og blomsteragtige teblandinger til tunge og kraftfulde teblandinger, og opdag, hvor lækker te fra Chaplon Tea Estate er allerede i dag.

Opgradér din madlavning med ekstra jomfru olivenolie

Er du på jagt efter mere end bare te, kan du med fordel også besøge udvalget af lækker, italiensk ekstra jomfru olivenolie på www.origreen.dk. Hos Origreen indkøbes ekstra jomfru olivenolie fra familien Boeri Roi, der i mere end 125 år har dyrket fantastiske Taggiasca-oliven på bjergsiderne langs Valle Argentina i Italiens Ligurien. Denne ekstra jomfru olivenolie sælges i dag under navnet Olio Roi og fås i en række forskellige varianter på www.origreen.dk. En Carte Noir ekstra jomfru olivenolie er for eksempel en olivenolie med lavt syreindhold, tydelige noter af artiskok og grønne æbler samt en eftersmag af friske og lyse frugter. Er du i stedet på udkig efter en økologisk olivenolie, er den lækre Cru “Morgaa” det rigtige sted at kigge hen. Denne ekstra jomfru olivenolie er en økologisk olie, som kommer i en flot håndlavet gaveæske i træ. Smagene er søde med noter af tørre frugter og en lækker eftersmag af kraftig peber til sidst. Uanset om du vælger den ene eller den anden ekstra jomfru olivenolie fra Olio Roi, kan du vide dig sikker på dens fremragende gastronomiske egenskaber.

Find de mange lækre produkter og de gode priser på www.origreen.dk. Køber du for mere end 1000 kr. får du altid en pose pasta Macini med i købet!