Fodergrossisten dk sælger frosne rotter til slanger

Der er flere fine fordele ved at købe dyrefoder af den ene og anden slags hos Fodergrossisten.dk, f.eks. frosne rotter til slanger eller levende foderinsekter. Ud over at de har fine priser på deres produkter og et generelt godt serviceniveau, sikrer et bredt udvalg desuden også, at man som regel med lethed finder frem til de produkter, som har interesse. Læs mere om butik og katalog i artiklen herunder.

Fodergrossisten.dk har frosne rotter til slanger klar til levering

Holder du slange som kæledyr, er Fodergrossisten.dk en god butik at bogmærke til næste gang, du skal bestille foder. Forhandleren har nemlig stor erfaring i branchen, og de vil med sikkerhed kunne sørge for at levere frosne rotter til slanger og frosne mus efter alle kunstens regler.

Butikken har lige nu flere typer frosne rotter til slanger og frosne mus klar til levering. Udvalget af frosne rotter til slanger tæller f.eks. både mindre rotter på mellem 90 og 150 gram, hvis ens slange ikke er så stor. Går man lidt op i størrelsen, vil de frosne rotter i klassen 150 til 250 eller måske end da 250 til 350 gram egne sig glimrende. I den tunge ende finder man rotter på størrelser imellem 350 gram og 450 gram, eller 450 gram og derover. Man vælger sædvanligvis imellem at købe fem rotter ad gangen eller en samlet pakke med 10 kg rotter. Jo større de frosne rotter til slanger er, jo højere er prisen selvfølgelig også, når man køber fem ad gangen. Det modsatte er tilfældet, når man køber 10 kg frosne rotter til sin slange. De fleste varianter i kataloget er almindelige hvide rotter. I skrivende stund har man dog også mulighed for at vælge ørkenrotter mellem 60 og 120 gram.

Få melorme, fårekyllinger og mange andre levende foderinsekter

Hos www.fodergrossisten.dk har de også levende foderinsekter klar til levering. Kataloget med levende foder insekter tæller bl.a. melorm, Zorphobas Morio (også kendt som kæmpe melorm), fårekyllinger, brune fårekyllinger, græshopper i to størrelser samt med og uden vinger, voksmøl, regnorme, Dubia kakerlakker, bananfluer, springhaler og krølvingefluer. En detalje, som man skal være opmærksom på, når man køber levende foderinsekter i vinterhalvåret, er, at der skal tilkøbes en vinterpakning, når temperaturen kommer under to grader om natten. Ellers kan det ikke garanteres, at alle levende foderinsekter klarer turen frem til leveringsadressen.

Fodergrossisten.dk har mange års erfaring med opdræt og salg af dyrefoder som levende foderinsekter, frosne rotter til slanger og lignende, og de gør sig umage med arbejdet. Man kan derfor trygt og med god samvittighed handle hos dem.