Focus moduler a s tilbyder udlejning af modulbyggeri og badmobil til erhverv

Har du behov for midlertidig eller permanent ophold i moduler eller lignende? Så er FOCUS Moduler A/S helt sikkert svaret for dig. Deres udlejning af modulbyggeri garanterer et effektivt opholdssted for både professionelle og private. De udlejer også badmobil, der er uundværlig på blandt andet byggepladser, hvor alle skal have adgang til badeværelsesfaciliteter.

Sørg for badefaciliteter til alle med en badmobil

Alle byggepladser har krav på bade- og toiletfaciliteter. Hvis du har behov for badeværelse på farten, så er et badmobil den helt rigtige løsning. FOCUS Moduler A/S har lige det, du skal bruge – som en badmobil, der sikrer gode faciliteter til arbejderne. Det er muligt at bestille en badmobil med op til 3 separate badeværelser. Hvert badeværelse har toilet, håndvask, brusekabine, vindue og elektrisk ventilation. Alle badmobiler indeholder også radiator, der sikrer, at de kan anvendes i de kolde måneder, så ingen fryser, når de skal tage bad, eller bruge toiletfaciliteterne til vinter. En badmobil kan let flyttes, og det kræver intet andet end et standardanhængertræk. Det er desuden også let at opsætte, så en badmobil er helt sikkert et godt valg for jer, der har travlt. Alle badmobiler er lavet med moderne design af rengøringsvenlige og slidstærke materialer. Ønsker du en effektiv badmobil til byggepladsen, så tag ind forbi focusmoduler.dk og bestil eller læs mere om dem.

Udlejning af modulbyggeri og skræddersyede løsninger

Det er vigtigt at have ophold i et bæredygtigt modul, uanset hvor længe du skal anvende det. FOCUS Moduler A/S lover udlejning af modulbyggeri, der garanterer dig de bedste forhold, både når de skal anvendes privat og professionelt. Gennem udlejning af modulbyggeri er du sikret et præfabrikeret produkt, der er lavet i bæredygtige materialer, som desuden let og enkelt kan opsættes. Det er specielt ideelt med udlejning af modulbyggeri til brug ved skoler, der har behov for nye lokaler. Et modulbyggeri kan være en kortvarig løsning, imens der bygges om, men kan også anvendes permanent. Du vil altid være sikret at FOCUS Moduler A/S finder løsninger, der matcher dine behov og ønsker. Udlejning af modulbyggeri bliver nemlig skræddersyet til dig, så du kan få lokaler til kemi, normal undervisning eller noget helt andet. Du kan altid tage et kig på deres tidligere arbejde, så du har en bedre ide om, hvad udlejning af modulbyggeri er for en størrelse. Ønsker du at lære mere om udlejning af modulbyggeri, så tag kontakt på www.focusmoduler.dk.

FOCUS Moduler A/S har mere end 30 års erfaring med produktion, udlejning og salg af pavilloner, der kommer i smart design, høj kvalitet og miljørigtige materialer.