Fenderlister alsidige og stærke

Fenderlister er meget alsidige og meget stærke. Fenderlister har en høj elasticitet, hvilket gør dem særligt modstandsdygtige over for rifter og perforeringer, så det er et produkt, der holder i mange år. Fenderstrimler er produceret i EPDM-kvalitet med fremragende UV- og ozonbestandighed. Der anbefales dog ikke, at fenderlisterne udsættes for ekstreme vejrforhold. Fenderlister har også en anden anvendelse. Fendere bruges ofte, når man camperer eller udfører udendørs arbejde (f.eks. på både). Du fastgør disse bløde ruller omkring din båd eller campingvogn, så du kan køre sikkert uden at få snavsede mærker på lakken. Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig ind og køb fenderlister hos Rubberproff. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Fenderlister til båd

Der anbefales ikke at fastgøre Fenderlister til båden på alle tidspunkter. Fenderlister er meget stærke, men hvis de er fastgjort konstant, risikerer du, at fenderlisterne bliver slidt hurtigere end forventet. Fenderlister bør derfor kun fastgøres midlertidigt for ikke at lægge for stort pres på Fenderlisterne. Fenderlister er også meget velegnede til flere andre formål. Du kan bruge dem til at fastgøre vinduesskærme eller gardiner, fastgøre forskellige ting i din have og endda fastgøre dine affaldssække. Fenderlister fås i mange forskellige former, størrelser og farver. Fenderne kan være udstyret med trykknapper eller clips, der let kan låses. Fenderlister er både nemme at fastgøre og fjerne igen uden at beskadige noget. Fenderlister af denne type har en høj UV-bestandighed , så de går ikke så hurtigt i stykker som nogle andre materialer

Stort udvalg af fenderlister

Der tilbydes fenderlister i et stort udvalg af farver, herunder sorte fenderlister. De kan også males – det er hurtigt og enkelt uden at slibe overfladerne først. Der anbefales at bruge speciel maling til plast til dette formål, men enhver maling, der anvendes til plast, bør fungere fint, så længe du bruger to tynde lag i stedet for ét tykt lag . Hvis du foretrækker en anden form for fenderlister så kan de også fås i mange forskellige farver. Du kan vælge mellem sorte Fender-lister eller Fender-lister i hvid, brun, rød, blå, grøn, grøn og gul. Der er derfor utroligt mange muligheder når det kommer til fenderlister, og du burde, derfor med sikkerhed finde noget, der passer til dig.