Få styr på dine rør med en rørballon

En rørballon eller kloakballon bliver anvendt til afspærring af rør eller hele systemer i kloakken. Du kan finde dem i forskellige størrelser, der passer til forskellige typer rør. Du kan få leveret en rørballon med eller uden gennemløb for vand. Da der findes mange forskellige størrelser af ballonerne er det ikke helt unormalt at man kan blive forvirret over, hvilken en man skal vælge. Det er derfor ikke nogen skam at spørge eksperter til råds for at få den helt rigtige størrelse. Rørballoner bliver oftest anvendt ved reparation og istandsættelse eller, hvis der sker et uheld, hvor der er behov for at rørene bliver lukket af. Har du derfor et problem med dine rør og ønsker at få afspærret dem? Så ville det være dumt ikke at gå ind i det store udvalg rørballoner og finde en rørballon i høj kvalitet.

Rørballon – Hvordan forberedes den til brug?

Det er vigtigt at når du køber en rørballon, at du altid vælger den rigtige størrelse. Det gør man ved at måle den indvendige diameter af det rør som ballon skal benyttes i. Er du i tvivl om det, er det en rigtig god ide at spørge eksperter til råds så du er sikker på at du rammer rigtigt første gang. Bagefter skal du beregne det bagtryk som afspærringsballonen vil blive udsat for under brug. Som det allersidste er det vigtigt at røret bliver gjort grundigt rent og at ballonen bliver rengjort og inspiceret for evt. skader inden den bliver taget i brug. Er der mere du er i tvivl om kan du altid gå ind på siden og læse om rørballon.

Hvordan bruger man en rørballon på den rigtige måde?

For at være helt sikker på at en rørballon sider korrekt inde i røret, er det en god ide at fylde luft i ballonen indtil at den rør siderne på røret. Efterfølgende kan trykket langsomt bygges op til det maksimalt tilladte. Alt i mens at ballonen er i røret er det meget vigtigt, det maksimale tryk aldrig bliver overskredet. Det er kun nogle af de ting, som man skal være forberedte på når det kommer til en rørballon.