Få sendt pakkerne af sted så sikkert som muligt

Der er ikke noget værre, end når man modtager en pakke, der er blevet beskadiget undervejs, men det er desværre noget, der sker en gang imellem. Det er heldigvis ikke så tit, og det handler især om, at man er blevet rigtig gode til at fastgøre tingene godt. Pakketape er en af de ting, der bliver brugt rigtig meget af, men det kan nogle gange godt være svært helt at samarbejde med og få til at virke.

Derfor er mange begyndt at anvende en strap, der på samme måde som pakketapen kan lukke pakkerne, men som er sammensat af andre materialer. Det giver altså en del af den samme frihed. Står du for eksempel som virksomhed og har en del varer, der skal sendes til kunder, er det rigtigt rart at have et produkt, der virker. Det kan du se eksempler på her: strapbånd til trailieren.

Hvor stærkt skal det være?

Det er ikke alle, der har det helt store kendskab til forskellige typer af tape, strap og WG-bånd, men der er heldigvis hjælp at hente. Der er anbefalinger til, hvornår man skal bruge hvilken type, og til mindre pakker er almindeligt strapbånd typisk nok. Denne type af bånd kan sagtens holde mindre pakker lukkede, og de findes på ruller af forskellige længder, så du kan finde noget, der passer til de varer, du forhandler.

Tænker du, at det er noget, der skal beskyttes lidt ekstra og måske er større end de andre pakker, er det ikke sikkert at strap er nok. Her kan man overveje WG-bånd i stedet. En af fordelene er også, at det er lavet i bløde materialer, der er rare at arbejde. At ændre en relativt lille ting kan altså være med til at forbedre arbejdsmiljøet, hvilket kan have indflydelse på effektiviteten på arbejdspladsen i sidste ende.