Få en god støtte med en bbhugme ammepude

Vil du gøre tiden med din nyfødte baby så komfortabel som overhovedet muligt, så er der mange forskellige ting, du bør overveje at købe for jeres begges skyld. Ammepuder er netop en af de ting. Med en bbhugme ammepude bliver det yderst behageligt at ligge med din baby i armene, mens du ammer.  En bbhugme ammepude sikrer nemlig dig og din baby optimal støtte, og er med til at gøre det lettere for din modermælk at løbe til, da du med sikkerhed sidder mere komfortabelt og afslappet end du ville uden en ammepude. En bbhugme ammepude er også perfekt til at støtte, når din baby skal lære at sidde for sig selv.

Du kan også allerede under din graviditet begynde at bruge en bbhugme ammepude, da den vil kunne hjælpe dig med støtte. Den hjælper dig med at give plads til maven, så du lettere kan placere dig og få en god nats søvn.

Hvor længe skal man amme?

Sundhedsstyrelsen anbefaler mødre at amme deres baby de første 6 måneder, og derefter delvist indtil babyen er 12 måneder, såfremt moderen er i stand til det.

Det bliver altså til ret mange timer du skal amme din baby, og derfor fortjener i begge komfort og støtte. Det er derfor en god idé at investere i en bbhugme ammepude allerede fra starten, da den gør det livet meget nemmere for dig og din baby, så i begge kan være tilfredse under amningen og nyde det.

God service og hurtig levering hos buump.com

Når du køber bbhugme ammepuder inde på buump.com, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål eller lignende og vores kunder har altid førsteprioritet. Du er altid velkommen til at sende os en mail, og vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt. Eftersom vi er en dansk webshop, svarer vi hurtigt på hundehenvendelser – altid inden for 24 timer.

Vi sender normalt vores varer samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage. Ved køb over 495,- betaler vi fragten til pakkeshop, og ellers koster leveringen kun fra 35 kr. Eventuelt se nærmere på vores mange andre ting i vores store udvalg her hos buump.com. Vi garanterer at vi har alt det nødvendige du og din baby har brug for.

Skulle du nogensinde fortryde et køb, så har vi udvidet den almindelige returret til hele 60 dage.