Få en glasvæg hos first floor cph

Måske står du og skal snart flytte i et nyt hus, som du gerne vil renovere og dermed gøre mere moderne. Eller måske du skal til at i gang med at designe, tegne og bygge dit kommende hus. I begge situationer kan det være fristende at søge inspiration til at skabe sit drømmehjem og få nogle ideer. Det kunne være inspiration til køkkenet, en trappe, en væg, e.l. En masse inspiration og flotte produkter finder du inde hos www.firstfloorcph.dk, hvor du kan finde inspiration fra produkter som en glasvæg, indendørs ståltrappe, New Yorker dør, osv.

En glasvæg fra First Floor CPH åbner rummet

For mange mennesker spiller lys i et rum en væsentlig rolle, og derfor skal der helst gerne være vinduer og døre nok. Men en anden løsning kan også være at opsætte en glasvæg. Ikke direkte ud til haven, men som belysning fra et rum til et andet. Det kan også være, at en eventuel glasvæg skal stå et bestemt sted. Det kan være på badeværelset, hvor du kan få en glasvæg i messing. Eller en glasvæg som et trappeværn eller til reposer. Det kunne også være et hjemmekontor med en stor, flot glasvæg. Der er mange muligheder, og det er næsten kun fantasien, som sætter grænser. Der findes et hav af design og glastyper, alt efter hvad du ønsker, og hvor du synes, det skal stå. Du kan se og få mere inspiration på www.firstfloorcph.dk. Hos First Floor CPH er de eksperter inden for glasvægge og har leveret og monteret mere end 300 af dem og ved derfor, hvordan de kan hjælpe dig. Du bliver hjulpet lige fra start til slut med en samtale om dine behov og ønsker til monteringen af glasvæggen.

Få en elegant indendørs ståltrappe til dit hjem

Som sagt kan du få en glasvæg til en indendørs ståltrappe. På den anden side kan du også finde andre måder, hvorpå en glasvæg og en indendørs ståltrappe kan spille sammen. Det kan også være, du kun er interesseret i at have en ståltrappe i dit hjem. I et nyt og moderne hjem vil en indendørs ståltrappe passe flot og elegant ind. Det er en moderne løsning, som giver et New Yorker præg i et dansk hjem. Hos First Floor CPH får du muligheden for helt selv at design den ståltrappe, der passer ind i jeres hjem. Det er alt lige fra udformningen til designet af trappen. Udformningen kan være, at man ønsker en ligeløbstrappe, indendørs ståltrappe med trætrin, kvartsvingstrappe, e.l. I forhold til designet kan det være, man ønsker store eller små trin, gelænder eller intet gelænder.

Der er mange forskellige udformninger og design, som kan sætte nogle tanker i gang. Du kan eventuelt se mere på www.firstfloorcph.dk og finde inspiration til din næste indendørs ståltrappe.