Få de vigtigste nyheder fra superligæn

Få de største og mest relevante nyheder fra Superligaen

Er fodbold en af dine helt store interesser, og kan du heller ikke vente til, at det igen bliver weekend og Superligaen løber over skærmen? Og vil du have de sidste nye opdateringer på fodbold fra den bedste danske række? Så er du havnet på den helt rigtige side! På mediet campo.dk er den danske Superliga i førersædet. Hver dag fodrer campo.dk dig med de seneste og største nyheder fra Superligaen. Her får du alt fra den bedste danske fodboldrække, lige fra nyheder fra træningsbanen, nyheder fra kampe og nyheder fra de enkelte klubber, til trænerfyringer og transfers. På campo.dk kan du følge nyhedsstrømmen fra alle hold i Superligaen live og on demand.

Gå aldrig glip af noget fra Superligaen

Danmarks ny fodboldmedie campo.dk er hver dag på plads, når de største begivenheder i Superligaen løber af stablen. Mediets journalister er altid på farten for at fange de vigtigste nyheder, der kan stille din tilfredshed. Med campo.dk sikrer du, at du aldrig går glip af noget, når det kommer til Superligaen. Få daglige nyhedsopdateringer, få unikt videoindhold og få de seneste kampe, resultater og stillinger fra lige netop den klub, du holder med i Superligaen. På campo.dk får du dagligt korte og hurtige nyheder i din inbox samt dybere og længere analyser og fortællinger fra holdene i Superligaen. Mediet campo.dk holder dig konstant opdateret på alt fra den bedste danske fodboldturnering, så du aldrig misser selv den mindste detalje.

Følg Superligaen direkte på din foretrukne enhed

Du kan få alt fra Superligaen direkte på din foretrukne enhed. Du kan få sidste nyt om topklubberne i Danmark fra campo.dk på både computer, tablet og mobil. Dag efter dag tikker der nye opdateringer ind, som du let og hurtigt kan tilgå. Som dansk medie er campo.dk altid på pletten, når der er nyt fra Superligaen. Henter du appen fra campo.dk kan du tilmed få de seneste nyheder med relevans for dig, så snart de finder sted. På appen får du notifikationer på baggrund af de præferencer, du har som fodboldfan. Vil du have alle nyheder fra Superligaen, så får du det hos campo.dk. Hvis du blot vil have nyheder om lige netop dit hold i Superligaen, så har du også mulighed for at vælge det til. På den måde kan du være sikker på, at du får lige netop de nyheder, du har interesse i – og kun de nyheder. Det er smart, det er let og det er Superliga!