Få de rette vitaminer gennem øjenvitaminer her

Når de bliver ældre, er det vigtigt at passe på deres syn. Synvital-serien indeholder øjenvitaminer og mineraler, der kan hjælpe med at holde deres syn sundt, når de bliver ældre. Produkterne indeholder zink, som er vigtigt for et normalt syn. Produkterne i Synvital-serien er fremstillet af Medivit, en virksomhed, der i 20 år har specialiseret sig i plantestoffers, vitaminer og mineralers betydning for et sundt syn. Så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige øjenpleje med Synvital. Medivit har rådgivet kunder om øjentilskud i 18 år. De har støttet 10 forskningsprojekter med i alt 1⁄2 mio. kr. for bedre syn. Støtten er primært gået til forskning i nethindens aldring. Medivit går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Deres 18 års erfaring inden for øjentilskud er din garanti for kvalitetsprodukter og rådgivning. Kontakt dem i dag for at høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig med at bevare et sundt syn. Øjenvitaminer hjælper dig med at for et godt syn.

Hold dine øjne sunde gennem øjenvitaminer

Synvital Plus er et kosttilskud, der er blevet testet i et klinisk forsøg med 4000 personer over en periode på 5 år. Produktet indeholder de fytokemiske stoffer lutein og zeaxanthin, som findes i grønne bladgrøntsager som f.eks. kål og spinat. Synvital Plus indeholder også antioxidanterne C- og E-vitamin samt zink, som bidrager til et normalt syn. Lutein og zeaxanthin er vigtige næringsstoffer for øjets sundhed. De findes i grønne bladgrøntsager og menes at kunne hjælpe med at beskytte øjnene mod skader forårsaget af ultraviolet lys. Synvital Plus indeholder 120 tabletter, hvilket er den anbefalede mængde for voksne. Produktet sælges på apoteker og på dette websted.

Øjenvitaminer hjælper dig med at opretholde dit syn

MEDIVIT er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i øjentilskud. Virksomheden blev grundlagt af øjenlæge Erik Krogh, læge Hans Ole Svendsen og administrerende direktør Steffen Møller i 2002 med det formål at overføre amerikanske forskningsresultater om aldersrelaterede sygdomme til Danmark. I dag er MEDIVIT’s vision at tilbyde – og støtte udviklingen af – stadig bedre og gennemprøvede øjentilskud. Produkterne i Synvital-sortimentet nyder stor anerkendelse og er tilgængelige på apoteker og online. I januar 2021 lancerede MEDIVIT en videreudvikling af Synvital Plus – Synvital Saffron.