Eyelash extensions spar tid foran spejlet

Bruger du meget tid foran spejlet om morgenen? Ønsker du at gøre det nemmere at få naturlig makeup? Så bør du overveje eyelash extensions.

Eyelash extensions giver dig et naturligt look uden brug af makeup. Dette betyder, at du hver morgen kan stå op med flotte og naturlige vipper, hvilket kan spare dig masser af tid. Eyelash extensions giver også dine øjne mere fokus, hvilket de altid burde. Det er et look, der vil holde hele dagen i en lang periode. Der er altså masser af fordele ved at få lavet eyelash extensions, og dette er grunden til, at rigtig mange unge piger og kvinder får det lavet.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her mere information om eyelash extensions.

Sådan foregår påsætning af eyelash extensions

Påsætningen tager omkring 1,5-2 timer, hvor du under hele behandlingen vil ligge på ryggen på en behagelig briks med lukkede øjne. Det er helt almindeligt at falde i søvn under behandlingen, da det er en meget afslappende oplevelse. Før selve påsætningen bliver dine vipper renset, og eye-patches bliver påsat for at beskytte dine nederste øjenvipper. På den måde bliver de isoleret på bedste måde. Der findes flere forskellige former for eyelash extensions, og du kan derfor med stor fordel tage et kig på de mange muligheder.

Pleje af dine nye eyelash extensions

Opfyldning af eyelash extensions er oftest nødvendigt hver 3. til 4. uge, men du kan naturligvis selv gøre noget for at få dem til at holde så længe som muligt. Det frarådes generelt at bruge øjenmakeup som eyeliner og øjenskygge samt vippebukker. Du bør også holde dig fra at gnide i dine vipper såvidt som muligt. Du bør også med stor fordel rense dine hver morgen og aften. Du bør også bruge en blød silikone mascarabørste til at redde dine nye vipper. På den måde undgår du, at de filtrer og klumper sammen. Skulle det ske, at du får en allergisk reaktion, eller ønsker du at få fjernet dine vipper af anden årsag, kan du naturligvis tages af, men dette må du ikke gøre selv.