Et godt valg til alles køkkener er en sautepande

En sauterpande er et godt valg for alle, der leder efter en alsidig og holdbar madlavningsmulighed. Diameteren på 26 centimeter er perfekt til de fleste behov, mens panden også er ovnfast ved op til 260 grader. Det gør den til et godt valg til at holde maden varm eller til brug som ovnfad. Sauterpanden tåler også opvaskemaskine, hvilket gør den nem at rengøre. Når du skal vælge en kvalitetskasserolle, kan du ikke gå galt i byen med et velkendt mærke. Her hos Kitchenware Superstore fører de et bredt udvalg af kasseroller af høj kvalitet fra nogle af de mest betroede navne i branchen, herunder Scanpan, Raadvad, Tefal, Eva trio og OBH. Uanset hvad dine specifikke behov måtte være, er de sikre på at have den perfekte gryde til dig. Uanset om du er på udkig efter noget højt, bredt eller med en bestemt type låg eller håndtag, så har de dig dækket ind. Læs mere omkring sautepande i dag.

Find den rigtige sautepande til dit køkken

Den keramiske titaniumbelægning / Slip Easy-belægning på Scanpan-gryder og -pander er en køkkendesignfunktion i verdensklasse, der gør dem utroligt holdbare og nemme at rengøre. CTX-serien af gryder og pander kan tåle alle typer redskaber, herunder metalredskaber, og du kan sætte gryden i ovnen med låg ved temperaturer på op til 260 grader. Panden er 100 % PFOA- og PFOS-fri. Det gør den til et fremragende valg for sundhedsbevidste kokke, der ønsker det allerbedste til deres familie. Eva Solo og Eva Trio køkkenredskaber er den perfekte tilføjelse til ethvert køkken. Pander har et rustikt egetræshåndtag, der ikke absorberer varme, og en indvendig belægning med 4-lags Slip Easy-dæksel, som minimerer behovet for fedtstof og gør rengøringen meget lettere. Eva Trio White Line Sauterpanden med hvid keramisk belægning er fremstillet af robust aluminium og giver fremragende stegeegenskaber.

Få en sautepande der kan tåle en høj varme

Sauterpanden er et godt valg til at tilberede alt det, der skal tilberedes hurtigt ved høj varme. Men hvis du har tid, er den lige så god til at simre som til at stege. Så uanset om du har travlt eller tager dig god tid, er sauterpanden en alsidig ven i køkkenet.