En gry og sif skab julestemning i hjemmet

Kan du heller ikke vente til jul? Elsker du at pynte op med, men mangler noget nyt og hyggeligt julepynt? Så bør du tage et kig på nisserne fra En Gry og Sif.

De fine nisser fra En Gry og Sif er super søde og oser af jul i klassisk nordisk stil. De tilføjer et skønt strejf af nostalgi til ethvert hjem. Der skal altså ikke mange nisser fra En Gry og Sif til for at skabe den perfekte julestemning. Lad dem pynte i vindueskarmene, på dine hylder eller på et bord. Du kan også placere dem ved nogle bloklys eller lave dine egne dekorationer såsom nisselandsskab med En Gry og Sif nisser. Hyggen og glæden vil ingen ende tage, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan pynte dit hjem op med de hyggelige nisser.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af nisser fra En Gry og Sif.

Produktion af En Gry og Sif nisser med god samvittighed

Designprocessen af de fine nisser sker i Danmark, men produkterne fremstilles i Nepal. Dette brand er certificeret af The World Fair Trade Organization, hvilket betyder, at filttingene er fremstillet under ordentlige forhold med respekt for miljø og mennesker. Den rå uld stammer fra får fra New Zealand, som indfarves i øko-venlige farver. Alt bliver altså fremstillet af kvinder i Nepal, som alle får en personlig indtægt for deres hårde arbejde. Du kan altså med god samvittighed pryde huset med disse fine nisser.

Et brand med hygge og glæde som formål

Hos En Gry og Sif ønsker man at skabe unikke og smukke produkter med detaljer og sjæl, som giver en god og glad følelse. En Gry og Sif inspireres af den danske livsstil, stemning, tradition og natur. Det er disse ting, som vi omgiver os med, som gør os glade og lykkelige. Derfor består det flotte sortiment af søde og sjove filtting, ophæng, bamser, dækservietter, hårelastikker, spænder og meget mere. Der er altså masser at vælge i mellem, og du kan med stor fordel tage et kig på det store udvalg.