En god kokkekniv er en vigtigt af køkkenet

Hvis du går rundt derhjemme og din kokkekniv er ved at blive lidt sløv, og du føler det snart er tid til at du skal opgradere den, er det på tide nu. Med en kokkekniv fra qknives er du sikret høj kvalitet til en rigtigt skarp pris. En kokkekniv er en meget vigtigt og essentiel del af køkkenet, fordi den kan bruges til alle mulige forskellige arbejdsopgaver som den kan blive udsat for. Kokkekniven er den mest anvendte kniv i køkkenet grundet dens alsidighed, og den er derfor blevet til en kniv, som du skal have i dit køkken.

 

 Vælg den rigtige kokkekniv til dine behov

Det vigtigste når du vælger en ny kokkekniv er, at du ikke vælger den første du lige for øje på. Det er vigtigt at undersøge markedet for alternativer, så du får den kokkekniv der opfylder dine ønsker og behov til en overkommelig pris. Noget af det vigtigste man skal tænke på, når man vælger sin kokkekniv, er at den ligger godt i hånden, forbliver skarp, har en god holdbarhed, har den rigtige vægtfordeling og kan klare mange forskellige typer af opgaver i køkkenet. Disse kokkekniv er fabrikeret i Damaskusstål, som er kendetegnet ved at bestå af utrolig mange lag. Disse knive hos Qknives består af hele 67 lag Damaskusstål, hvilket gør dem lagt skarpere og mere holdbare end de knive, vi allerede har liggende i skuffen.

 

Få gode rabatter på kokkekniv

Du får lige nu alt fra 5-15% rabat på deres nøje udvalgte knivsæt og tilmed kan du få en velkomstrabat på 10% blot ved at tilmelde dig via e-mail. Ved at købe deres knivsæt japansk får du en ekstra gode i form af deres rabatter, men du kan selvfølgelig også købe knivene enkeltvis og få 10% i form af din velkomstkode. Hos Qknives er der mulighed for dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 16 hver dag, så du kan nå det endnu. De tilbyder også fri fragt på alle ordre samt 100 dages fri returret. Du er derfor sikret top service når du kigger efter at skulle anskaffe dig en ny kokkekniv hos qknives.