En genvej til ungdommelighed kollagen tilskud

Du kender det måske. En ny linje i dit ansigt truer med at gøre alvor og omdanne sig til en rynke. For nogle sker det tidligt. Det kan være en uheldig arv fra forældre, men det kan også skyldes en stor eksponering af UV lys fra sol eller solariebadning. Rygning er også en faktor i forhold til, hvor pæn din hud ædles med tiden. De fleste begynder at kunne ane nogle forandringer omkring 25-års alderen, men det er først efter de 30 år, at det for alvor begynder at kunne ses.

Det vigtige kollagen protein

Kollagen tilskud er for de fleste en ukendt størrelse. Men ikke desto mindre kan det være en redning til at få genskabt en del af hudens elasticitet og fasthed. Kollagen er nemlig det naturlige protein i kroppen som holder huden ungdommelig. Det arbejder i dit bindevæv for at undgå huden bliver grov, tør, rynket og grimt pigmenteret. Eller det man kender som “læderhud”. Det sker som sagt naturligt hos mennesker, men som tiden skrider frem svækkes denne proces i kroppen. Og her kan det være til stor gavn at få et kollagen tilskud. Produktet er det “nye” hotte på markedet, når det kommer til hudpleje. Du kan også styrke produktionen af kollagen igennem din kost. Ved et simpelt kosttilskud kan du dog fortsat spise som du vil, uden at skulle undersøge, om det har nogen gavnlige effekter for din hud.

Et shot kollagen

Du kan få dit ekstra dosis af kollagen via et kosttilskud. Hos kollagenshop.dk findes det blandt andet som shots. Du kan få en pakke med 30 shots, hvor du får ekstra A-vitamin, zink, biotin, C-vitamin og kobber. Alt sammen bidrager til vedligeholdelse af sund og normal hud. Du finder også mere traditionelle kosttilskudsprodukter som f.eks. Antarktis Krill, som er et produkt med 60 kapsler. Du indtager to af dem om dagen, og får dermed vigtige næringsstoffer direkte fra mikroorganismer og plankton fra det iskolde Antarktiske hav. Omega-3 fedtsyren i krillolie anses for at have en særlig høj kvalitet og renhed.

Klimavenligt og sikkert

Kollagen er et naturligt produkt i kroppen, og derfor er der som sådan ikke nogle bivirkninger ved at indtage produkter, som hjælper kroppen til at producere proteinet. Produkterne hos kollagenshop.dk er fremstillet i Tyskland, og er kontrolleret af Fødevarestyrelsen. De er samtidig produceret, emballeret og transporteret CO2 neutralt i henhold til Climatepartner.com. Du får gratis levering i Danmark ved køb for mere end 499 kr., mens levering sker indenfor 72 timer på hverdage.