Elcykel dame det kan gøre forskellen

Skal du cykle til og fra arbejde hverdag og er ved at være godt træt af den hårde cykeltur? Så er en el cykle til dame det helt rigtige valg. Elcyklen kan fås i mange forskellige varianter, så når du overvejer at købe en elcykel, er det vigtigt at du gøre op med dig selv, hvilken slags cykel skal jeg vælge? Forskellen på elcyklen og den gamle traditionelle cykel er at du fra elcyklen får hjælp af en elmotor til at komme frem. Du kan nemt og hurtigt komme op på 25 km i timen og holde din fart over en længere periode uden at blive forpustet og træt. i Sortimentet finder du alle de kendte mærker i god kvalitet til specialpriser og du kan også lidt mindre kendte mærker. Så er du på udkig efter en ny cykel så er elcykel dame det helt rigtige valg.

Elcykel dame – kan fås med frontmotor, centermotor og baghjulsmotor

Elcykler drives af en elmotor der får strøm for et stort batteri. Der findes lige så mange typer elcykler, som der findes normale cykler. Dog når det drejer sig om valg af elcykel er det næsten et større valg der skal træffes. Ønsker man nemlig en elcykel med en frontmotor, så er motoren placeret i forhjulet. Det er typisk den billigste og mest velegnet til korte og mellemlange ture. Den er med til at give maksimal hjælp til cykellisten, da cyklen bliver trukket fremad af motoren. Så skal du have meget hjælp til at cykle så er det en elcykel dame med frontmotor. Har du dog oftest brug for at cykle lidt længere distancer så er det helt sikkert en elcykel med centermotor. Elcykel dame med centermotor har lidt mere lige vægtfordeling, her er motoren placeret i kranken, hvor den hjælper med kraft til at træde i pedalerne. Cykler du dog i områder med lange og stejle bakker, så vil en elcykel dame med baghjulsmotor være en rigtig god løsning, da man her får overført kraften til baghjulet.

En elcykel dame kan være alternativet

Det brede udvalg af elcyklen kan være et mere miljøvenligt og prisbilligt valg til bil nr. 2. Turen frem og tilbage til arbejde går betydeligt hurtigere, da du får hjælp af elmotoren. Da det går hurtigere er det derfor vigtigt at du får anskaffet dig en cykelhjelm, da det kan gå ekstremt galt, hvis du styrter. Elcykel dame kan også være med til at få dig ud i den friske luft, da mange bruger undskyldningen at de ikke har kræfter til at cykle.