Dyrlægens gård kvalitetsprodukter til hunde katte og smådyr

Vores kæledyr fortjener det bedste, både når det kommer til foder, kosttilskud og plejeprodukter. Hos Dyrlægens Gård finder du de produkter, du har brug for til din hund, kat eller gnaver.

Produkter anbefalet af dyrlæger

Dyrlægens Gård er en smådyrsklinik med en tilhørende egen webshop. Både i klinikken og i deres webshop forhandler de forskellige typer af foder til gnavere og foder til hunde og katte. De lægger vægt på at sælge kvalitetsfoder, og hos dem finder du både det rigtige foder til raske dyr og nøje udvalgt specialfoder. Det kan fx være diætfoder til dyr med særlige problemstillinger såsom:

§ Allergi

§ Ledproblemer

§ Urinvejslidelser

§ Problemer med fordøjelsen

Derudover forhandler de en lang række receptfri produkter og kosttilskud til hund og kat i deres webshop. Produkterne er nøje udvalgt ud fra erfaring og evidensbaseret effekt, så du altid er sikker på at finde et produkt, de står inde for.

Sådan finder du de rigtige produkter

Når du skal købe produkter til hunde eller katte, foder, kosttilskud eller andet, er det vigtigt at du har dit kæledyrs særlige behov for øje. Det kan fx være ved køb af foder, hvor foderet skal være tilpasset dyrets alder og eventuelle diætforskrifter, du måtte have fra din dyrlæge. Dernæst er det vigtigt, at du ser på dit kæledyrs egenart, hvad har præcis din hund eller kat brug for? Er din hund eller kat meget aktiv? Har dit kæledyr problemer med allergi? Eller er der fordøjelsesproblemer, der skal tages hensyn til?

Produkter til hunde

De har et bredt udvalg af foder og kosttilskud til både de store og de små hunde, de unge, de gamle – og dem midt imellem. Dernæst finder du masser af gode plejeprodukter, godbidder, halsbånd, snore, legetøj og naturligvis lækre og bløde hundesenge, så din hund kan sove trygt og godt

Produkter til katte

Til katten finder du kvalitetsfoder og diætfoder fra kendte mærker, kosttilskud og plejeprodukter, hyggelige katte-huler og kattesenge, kattetoiletter, transportkasser og naturligvis kattelegetøj – designet specielt til at aktivere og træne din kat bedst muligt. I deres webshop på Dyrlægens Gård har de altid et bredt og varieret sortiment, så du kan finde alt, hvad du behøver til din hund og din kat, blot med nogle få klik. Så tag et kig hos Dyrlægens Gård.