Dojer du med darlig nattesovn

Hvis der er noget, der er rigtig vigtigt, så er det din nattesøvn. Hvis du sover dårligt, så går det meget nemt udover dit energiniveau og overskud.

Dog er det nogle gange svært at sige, hvad det er, der gør, at du sover dårligt.

Kig på din seng som det første

Din seng har naturligvis også indflydelse på, hvordan du sover. Derfor er det altid en god idé at kigge på din seng som noget af det første. Hvis du sover i en dårlig seng, er der nemlig god grund til at overveje at skifte til en ny og bedre.

Hvis der ikke er noget i vejen med din seng, så er det måske din madras, der ikke passer til din krop. Det er f.eks. en idé at kigge nærmere på Tempur madrasser.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din seng og madras er god, så er det en hjælp at teste nogle forskellige senge i en forretning. På den måde får du hurtigt en idé om, hvordan din egen seng egentlig er i forhold til.

Skriv dine bekymringer og tanker ned

Dårlig nattesøvn kommer af rigtig mange forskellige årsager. Din seng kan være nok så god at ligge i, men hvis du har alverdens tanker og bekymringer, der nager dig, så kommer du stadig ikke til at sove godt.

Hvis du døjer med tankermylder, når det er sengetid, så er det en god øvelse at skrive dine tanker ned, så du får dem ud af dit hoved og får lettere ved at finde ro.

Læg din mobil fra dig

Hvis du bliver forstyrret af din mobil, så bliver det også sværere at sove. Derfor er det helt sikkert værd at overveje at lægge din mobil fra dig, før du går i seng, så du ikke har noget forstyrrende element med i seng.