Din drommebil

Drømmer du også om at køre rundt i en lækker og ny bil? Måske ville ønske, at du kunne udskifte din bil lidt oftere, end du gør lige nu. Så kan det være, at du skal overveje en korttids leasing af biler. Det er en måde, hvor du kan få de samme fordele som ved en langtidsleasing af en bil, men blot i en kortere tidsperiode. Måske er det kun et par måneder, du har lyst til at lease en bil – så læs meget mere her, så du kan tage et valg på et oplyst grundlag. For måske er korttidsleasing lige præcis den løsning, som du har ventet på.

Skift imellem biler

Der kan nemlig være rigtig mange fordele ved ikke at købe en bil, men i stedet at lease den i kortere perioder. Det tillader dig at udskifte den oftere. Så kan du eksempelvis have en lækker og stor Mercedes med god plads på bagsædet, når du skal køre på sommerferie. Så kan du stoppe med at lease den eller skifte til en mindre bil i de perioder, hvor du ikke skal køre lige så meget. Løsningen er lidt dyrere, end hvis du laver en langtidsleasing, men det kan være, at du får mere ud af fordelene ved at kunne skifte bilen oftere. Det skal du lige overveje, inden du beslutter dig for om korttids leasing er en god løsning for dig.

Den rigtige løsning for dig

Det er nemlig vigtigt at huske på, at korttidsleasing af en bil er en mulighed, som kan give dig lidt mere økonomisk frihed ved ikke at skulle låne bilen i lige så lange perioder, som ved traditionel leasing. Men samtidig er der lidt flere gebyr per måned. Hvilken af de to måder der er bedst for dig, kan du undersøge ved at læse lidt mere om korttidsleasing, eller ringe ind og få gode råd med på vejen.