Dette værktoj bor alle eje

Der er noget værktøj, der bør være fast inventar i alle boliger, uanset om du selv har evnerne til at bruge det eller ej. Værktøj kan bruges i mange tilfælde fra hverdagens små situationer til de store boligprojekter, der strækker sig over lang tid. Det værktøj der falder i denne kategori, er ofte der værktøj, der kan bruges til mange forskellige ting. Netop alsidigheden af værktøjet betyder, at det er værd at have det i boligen.

Boremaskine, skruetrækker og hammer

Dette er noget af det mest basale værktøj, du overhovedet kan finde, og derfor bør det næsten også være et krav, at det er at finde i alle danske boliger. Dette værktøj kan være brugbart i så mange forskellige situationer, at det næsten ikke engang er til at lave en liste. Selv de mindste, simpleste problemer kan nogle gange løses med en hammer og et søm.

En stiksav

Det er næsten ligegyldigt, hvad du skal skære, så kan en makita stiksav gøre livet nemmere for dig. En stiksav er et meget alsidigt værktøj, men fungerer især fantastisk, hvis du skal skære hjørner eller buer. Saven kan dog sagtens bruges til en del andet save-arbejde udover dette, og bør derfor også være noget af det værktøj, man kan finde hjemme hos dig.

Måleinstrumenter

Nogle gange er det traditionelle værktøj ikke nok til at skabe et godt resultat, især ikke hvis det kræver præcision. Du kan nemlig sagtens have alt det nødvendige værktøj, men har du ikke midlerne, der kan sikre, at du skærer lige, og at resultatet bliver sat ordentligt sammen, kan det hele egentlig ende med at være forgæves.
En af de måleinstrumenter der uanset hvad er godt at have, er et vaterpas. Det kan bruges til at sikre, at dine brædder bliver lige lange, at billedet hænger lige på væggen eller noget helt tredje.