Det har du brug for i din nye entre

Står du og skal indrette en praktisk og funktionel entré, hvor der er plads til alt det, der er nødvendigt, men hvor der samtidig er en indbydende indretning? Så får du nogle tips til, hvad du har brug for i din entré her.

Gør plads til en masse opbevaring

I din entré skal du have plads til både overtøj, sko og andre praktiske ting, der ikke har nogen anden plads. Derfor skal du gøre plads til en masse opbevaring. F.eks. er en skoreol eller en skohylde fra www.ideshoppen.com et rigtig godt bud på opbevaring til dine sko.

Derudover handler det om at vurdere, hvor meget opbevaring du har plads til. Skal du have nogle store skabe? Eller passer det bedre med en mindre reol? Et skab er ofte praktisk i en entré, fordi du så både har plads til jakker, tørrestativ, støvsuger m.m., men en reol fungerer også godt til at sortere ting i for at skabe orden.

Find nogle passende lamper

Der må gerne være et godt lys i en entré. Derfor skal du finde nogle passende lamper, som både giver et godt lys og gør noget godt for din indretning. Derudover handler det om at finde en passende pære. Det er nemlig i langt højere grad den pære, du vælger, der afgør hvilken belysning der er i din entré.

Skab stemning med grønne planter

En entré skal være praktisk og fyldt med opbevaring, men den skal også være hyggelig og indbydende. Det er nemlig det første rum, du bliver mødt af, når du træder ind i dit hjem. Der er flere måder at skabe en indbydende indretning på, men du kan f.eks. tilføje nogle grønne planter, for det giver lynhurtigt noget til din indretning. Det giver liv og stemning til et rum på ingen tid.