Derfor bor du investere i et oppusteligt liggeunderlag

Der kan være mange forskellige sammenhænge, hvor du har brug for et liggeunderlag. Det kan være, at du skal på telttur i Norge? Eller måske skal du på festival til sommer? Det kan også være, at du bare nyder at overnatte i baghaven af og til. Uanset hvad din grund er, så bør du dog ikke gå på kompromis med dit liggeunderlags kvalitet.

For hvis der er noget, der kan ødelægge en god udflugt, så er det mangel på nattesøvn. Vi mennesker er afhængige af vores søvn, og forskningen viser, at vi faktisk kan dø af for lidt søvn. Så vidt går det nok næppe med selv et dårligt liggeunderlag, men hovedpine, dårligt humør, manglende appetit og koncentration er almindelige ulemper ved for lidt søvn.

Hvilket liggeunderlag sikrer den mest optimale nattesøvn?

Du behøver heldigvis ikke tage en massiv boksmadras med på telttur for at sove optimalt. Til gengæld er det også de færreste, der kan sove optimalt på et af de helt tynde skumunderlag. Heldigvis findes der en perfekt mellemting – nemlig det oppustelige liggeunderlag. Hvis du endnu ikke har prøvet at sove på et oppusteligt liggeunderlag endnu, så find oppustelig liggeunderlag til din tur. Hvis du stadig er i tvivl om beslutningen, kan du læse om fordelene i næste afsnit.

Fordele ved det oppustelige liggeunderlag

Det oppustelige liggeunderlag har for det første den fordel, at det er mere komfortabelt. På de tynde skumunderlag føles det nærmest som om, at du ligger på jorden. Sådan er det ikke med det oppustelige liggeunderlag. Her kan du ligge blødt og rart – ligesom på en boksmadras. Det oppustelige liggeunderlag har så bare også den fordel, at det er let at tage med på tur. Når luften er lukket ud af underlaget, fylder det næsten ikke noget. På den måde forener det oppustelige liggeunderlag det komfortable med det praktiske.