Den store grillguide hvilken bliver din nye grill

Der findes et stort udvalg af forskellige typer af grill på markedet, og er du ikke den store grillhaj (endnu), kan det føles ganske overvældende at skulle tage stilling til, hvilken grill du skal have på din terrasse til at klare aftensmaden. I denne artikel guider vi dig igennem de to mest almindelige typer af griller, så du forhåbentlig bliver lidt klogere på, hvilken type du skal have!

Kul- og gasgrillens magi

De mest anvendte griller på markedet er nok gasgrillen og kulgrillen. Kulgrillen er klassikeren, der, lige som navnet antyder, bruger kul som brændsel. Kulsmagen vil, for mange grillelskere, være den smag, der giver det grillede kød den rette autentiske grillsmag. Den er derfor ideel til at grille kød, såsom bøffer, pølser og marineret kylling, på. Du kan fx prøve en F60 Air Kulgrill eller finde en anden i et stort udvalg af grill her.

F60’eren er en Rösle-kulgrill, der med gummidæk og en beskeden størrelse, gør den let at rykke rundt med. Samtidig får du oplevelsen af at have god plads til din madlavning på dine 60 cm i diameteren til at grille.

Gasgrillen – hvad kan den?

Gasgrillen er kendt for sin præcise stegning. Du kan med gasgrillen nemlig få lov til at kontrollere temperaturen nøjagtigt og hurtigt. Gasgrillen er fantastisk til at grille alt fra fisk og skaldyr til grøntsager og endda pizza på. Du kan også simulere røgsmag ved at tilføje træflis til grillen.

Har du lyst til at snuse til gasgrillens mange muligheder, kan du nyde en Forno Medio Gasgrill fra Morsø. Den skal nok kunne udfylde dine behov som nye griller, eller hvis du griller med forskellige griller alt afhængig af formål.

Vil du modsat gerne have en stor og veludstyret gasgrill med flere funktioner, kan du undersøge de andre muligheder hos Kitchen Living Dining.com