De bedste gaver til handymanden

Det kan være svært at finde gaver til hankønnet. Ofte er det ”underbukser”, ”strømper” eller ”værktøj”, som står på ønskelisten – hvis der overhovedet står noget. Og tit ender med at give det samme i gave år efter år. Men herunder giver vi dig nogle anderledes gaver til handymanden, som uden tvivl vil falde i god jord.

Forkælelse til handymanden
Det er sjældent at mænd bruger penge og tid på selvforkælelse. Men hvem elsker ikke spa og wellness? Derfor kan det anbefales at købe et gavekort til et lækkert spaophold – finde nogle gode tilbud lige her. På et lækkert spaophold, der kan du komme helt ned i gear og få en pause fra hverdagen.

De bedste spaophold kan hjælpe både krop og sjæl – og er noget, som de fleste mennesker vil værdsætte – også handymanden. Det kan være hårdt for kroppen at være i håndværkerfag, og derfor kan det være gavnligt med et varmt spabad og en dybdegående massage.

Det er en gave, som de færreste køber til sig selv. Men det er en helt særlig oplevelse at tage på spaophold.

De bløde pakker vækker begejstring
Hvor ældre man bliver, hvor mere værdsætter man også de bløde pakker. Handymanden går ofte i arbejdstøj, og føler sig bedst til rette i arbejdsbukser. Derfor kan det altså være en god idé at give noget tøj i gave, som handymanden måske ikke selv vil investere i.

Dette kan være lidt finere tøj, som kan bruges på til et lækkert restaurantbesøg – slips, skjorte og fine laksko. Men du kan også gå i den helt anden retning, og købe noget afslapningstøj, som passer til de afslappende søndage i sofaen.

Vi håber, at du har fundet lidt inspiration til den næste jule- ellers fødselsgave til handymanden. Du kan med fordel købe en skruetrækker eller hammer, som en lille ekstra gave.