David rio chai te te i top kvalitet

Er du vild med te, og leder du nu efter nogle nye smage, som kan hjælpe dig med at falde til ro i de travle uger? Så bør du prøve David Rio Chai te.

David Rio er et 20 år gammelt brand, der blev startet af 2 mænd, der også lægger navn til brandet. De blev hurtigt kendt for at kombinere Østens traditioner med Vestens modernitet og stil. I første omgang var det ikke meningen, at deres Chai te skulle udbydes andre steder end på det japanske marked. Efterspørgslen steg dog, og den bredte sig blandt andet helt til det amerikanske marked. Efterspørgslen var så stor, at den ikke kunne ignoreres, og således kom David Rios produkter altså også på det amerikanske marked. Det er kun blevet mere og mere populært, og du har garanteret lagt mærke til de flotte te dåser i diverse butikker i Danmark også.

Noget af det der gør David Rio Chai te så populært, er den høje kvalitet af de mange rå ingredienser, der bliver brugt. Alle krydderierne er nemlig friske og økologiske, og det mærkes tydeligt på den samlede kvalitet af drikken. De anvender også cremer uden mælk i deres produkter, som ligeledes er GMO-fri. David Rio Chai te indeholder heller ikke hydrogenerede olier, transfedtsyrer eller gluten, og så er alle produkterne også Kosher-certificerede. David Rio Chai te består i stedet af lækre krydderier som blandt andet honning, kardemomme, kanel, karamel sirup og meget andet.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af David Rio Chai te.

Støt truede dyrearter med David Rio Chai te

Der er mange gode grund til at vælge David Rio Chai te. Alle varianter er opkaldt efter truede, udsatte og sårbare dyr. Grunden til dette er, deres store kærlighed til dyr, og af netop den grund støtter de altså også dyreorganisationer verden over. Dette vil altså sige, at hvis du køber en David Rio Chai te, så hjælper du truede dyr som elefanter, tigre og skildpadder. Du kan altså med god grund prøve de mange forskellige smage, som David Rio tilbyder.