Coravin den største revolution siden korkproppen

Er du vild med at drikke vin? Ønsker du at få den ultimative oplevelse, hver gang du åbner en flaske vin? Så bør du anskaffe dig Coravin.

Coravin ændrer den måde, vi drikker dyrere vin på. Ved hjælp af hardware fra medicinalbranchen, er det lykkedes at opnå det, ingen andre før har opnået: At skabe adgang til vinen i flasken uden at trække proppen op. Coravin giver nærmest en uendelig række af nye muligheder for vinservering- og nydelse for både private og hos restauranter. Coravin er let at anvende, og derfor er den det perfekte værktøj til ham eller hende, som elsker vin.

En tynd nål indføres gennem vinens prop, og derigennem føres vinen op og ud af flasken. Den smags- og duftneutrale ædelgas Argon, erstatter den vin, der tages ud gennem nålen. Resultatet er, at den tilbageværende vin i flasken har samme holdbarhed, som hvis der ikke var blevet taget af den.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Coravin.

De mange fordel ved Coravin

Med Coravin skal du altså ikke føle dig tvunget til at tømme en flaske, som du har åbnet. Du har også muligheden for at smage forskellige vine op mod hinanden uden at skulle åbne flaskerne. Desuden har du også mulighed for at smage den helt specielle flaske, som du har gået og ventet på en anledning til at åbne. Du behøver heller ikke længere ærgre dig over, at flasken er tom, og du godt kunne drikke et enkelt glas mere, for du kan bare bruge din Coravin til at få et nyt glas uden at åbne en hel flaske. Derudover kan vinmenuer også tilpasses mere individuelt på restauranter og meget mere. Der er altså et hav af muligheder og fordele ved Coravin både for private og på restauranter, og du kan med stor fordel anskaffe dig en Coravin og få den ultimative vinoplevelse. Du kan nyde vin med familien og vennerne på en helt ny måde, eller du kan nyde friheden ved ikke at skulle overveje at åbne en flaske for dig selv.