Chosting dit kommende webhotel

cHosting.dk er et dansk webhotel, der startede helt tilbage i 2011 med det primære mål at levere solide webhosting løsninger, men til overkommelige priser, som alle kunne være med på. cHostings primære målgruppe er både små, mellemstore og store virksomheder, der har nogle mere ressourcekrævende hjemmesider. cHosting er en af de førende aktører indenfor webhoteller i Danmark og leverer alt fra simple hjemmesider til domæner. cHosting.dk leverer også delt hosting, VPS-løsninger (virtuelle private servere) samt DDoS-beskyttelse (distributed denial of service). cHosting.dk har et team på 10 dedikerede medarbejdere, der alle er specialister indenfor webhosting. cHosting.dk er ISO 27001 certificeret, hvilket betyder, at de lever op til de allerhøjeste standarder indenfor datasikkerhed. cHosting benytter sig af moderne teknologier som CloudLinux og cPanel. Læs mere om cHosting her.

Opret og start din hjemmeside gennem cHosting

cPanel er et kontrolpanel, som gør det nemt for dig at oprette, vedligeholde og administrere din hjemmeside. cHosting.dk anvender desuden gratis SSL certifikater fra Let’s Encrypt, som giver dig en grøn adresselinje i browseren og dermed viser dine besøgende, at du tager databeskyttelse alvorligt. cHosting.dk leverer webhosting løsninger fra flere niveau 3 datacentre i Danmark, som alle er kablede med 100 Mbit/s fiber. cHosting.dk er dermed den hurtigste webhoteludbyder i Danmark. cHosting.dk er en del af cGroup, som er et familieejet selskab med over 100 ansatte og en omsætning på mere end 200 millioner kroner. cGroup er blandt andet ejer af cCloud, cScan samt cSecure, der alle leverer it-sikkerhedsløsninger til virksomhederne. cHosting.dk anvender desuden det nyeste hardware indenfor servere og netværk fra bl.a. Dell, HP.

Anderkendt og benyttet af mange

cHosting.dk tilbyder deres webhosting løsninger til yderst konkurrencedygtige priser, og deres betalingsmuligheder er endda fleksible – du kan blandt andet vælge mellem månedlig eller årlig betaling. Ønsker du desuden at kontakte deres supportteam, kan du gøre dette 24/7 via deres webmail eller ved at oprette en supportsag. Deres supportteam er desuden kendt for at være utroligt hurtige til at svare. cHosting.dk har en samlet score på 4,8 ud af 5 stjerner, og læser man anmeldelserne, er det især den gode kundeservice og den høje hastighed, der fremhæves. cHosting.dk kan derfor helt klart anbefales som webhoteludbyder.