Brug en lk wiser termostat fra yousave dk

YouSave.dk forhandler el-artikler til nogle af Danmarks bedste priser. Billige el-artikler, VVS-produkter og værktøj har derfor aldrig været lettere at få fat på end hos denne danske online forhandler. Læs mere herunder om et par specifikke produkter, det resterende udvalg og den gode service!

En LK Wiser termostat fra YouSave.dk måler vejret

Er dit hjem allerede et smart home eller har du planer om at sætte det op som et? Hos YouSave.dk kan du starte din rejse med denne teknologi, eller gøre dit hjem endnu mere smart med en LK Wiser termostat. En LK Wiser termostat kobler dit hjems temperatur op på dit Wiser netværk, og giver dig mulighed for at styre dit hjems temperatur direkte fra din smartphone. En investering i en LK Wiser termostat er dog ligeledes en investering i komplet indsigt og kontrol over dit varmeforbrug. Dette gøres for eksempel bedst ved at installere en LK Wiser termostat flere steder i dit hjem. Flere termostater i samme rum knyttes nemlig automatisk sammen i grupper, og synkroniseres på samme måde i app’en. Herfra kan du styre enhver LK Wiser termostat eller gruppe og samtidigt indstille tider, sådan at temperaturen for eksempel automatisk skrues ned, mens du er på arbejde. En LK Wiser termostat er derfor perfekt til dig, der ønsker større kontrol over både dit hjem og dit forbrug.

Få stemningsfuld udendørs belysning til haven

Et andet sted, hvor produkter fra YouSave.dk kan gøre din hverdag en hel del lettere, er i produktkategorien udendørs belysning. Udendørs belysning fra dette store udvalg fås til mange forskellige behov, men er dog altid kategoriseret som kvalitetsbelysning i moderne skandinavisk design. Find udendørs belysning til enten haven, indkørslen, terrassen eller noget helt fjerde på www.yousave.dk, eller vælg noget udendørs belysning med sensor. Flot udendørs belysning er for eksempel yderst nødvendigt i indkørslen, når de mørke måneder står for døren, og du skal ud og ind med bil henholdsvis morgen og aften. Udendørs belysning på terrassen eller i haven er ligeledes altid anbefalelsesværdigt. I dette tilfælde handler det dog især om hygge og stemning, sådan at familien for eksempel kan nyde varme aftentimer med et glas vin ved havebordet. Hvis du installerer udendørs belysning ved havegange og døre, har du ligeledes bidraget til hyggen, men også hjulpet dig selv eller dine gæster med at finde vej fra for eksempel havelågen til hoveddøren. Udendørs belysning er derfor altid en god investering — og kan ikke mindst bruges på en lang række forskellige måder.

Gå på opdagelse i udvalget af el artikler på www.yousave.dk, og gør et godt køb til endnu bedre penge allerede i dag!