Børnecykelhjelm mere end bare en cykelhjelm

Cyklister er altid udsat i trafikken og er tit bekendt som bløde trafikanter. Det betyder at når en cyklist støder sammen med noget er det oftest cyklisten der slår sig mest. Det er derfor vigtigt at cyklister gør det bedste for at beskytte sig selv. Derfor er en cykelhjelm et must som cykellist. En cykelhjelm er især et must når det kommer til vores børn. Det er forældrenes ansvar at deres børn altid har en børnecykelhjelm på. Det skal uden tvivl være en selvfølge at ens barn har en børnecykelhjelm i den rigtige størrelse og de skal ikke have noget valg, da en cykelhjelm kan være med til at redde liv. Så sørg for at hjælpe dit barn sikkert ud i trafikken med en børnecykelhjelm.

Find den rigtige størrelse børnecykelhjelm

Når det kommer til cykelhjelme er der mange forskellige farver og de skifter, hvert år samtidig med at der også skiftes i formen af cykelhjelmen, da den skal passe ind med den nyeste mode. Det vigtigste af det hele er dog at barnet i dets opvækst har en cykelhjelm som passer hovedet og er behageligt at have på. Så når du skal købe cykelhjelm til dit barn, så er det vigtigt at du kender dit barns hovedmål. Får at måle skal du placere målebåndet lidt over ørerne og et par cm over øjenbrynene. Spændet indvendigt fortæller hvor meget hjelmen kan spændes ind eller ud. Hjelmen må gerne være lidt for stor, da dit barn kan vokse i hjelmen og har mulighed for at have hue på under hjelmen i de kolde måneder.

Vægt og form er vigtigt i dit valg af en børnecykelhjelm

En anden vigtig ting når det kommer til en børnecykelhjelm er dens vægt. Småbørns nakkemuskler er ikke så stærke som lidt større børns, derfor skal du sørge for at cykelhjelmen også har den rigtige vægt så den er behagelig for dit barn at have på. Skal du som forældre dog køre med dit barn bagpå cyklen er det vigtigt at cykelhjelmen har et fladt design bagtil ellers er det med til at give dit barn en ubehagelig siddestilling. Efter alle disse faktorer er taget i betragtning kan du begynde at kigge på designet på cykelhjelmen. Det er derfor også vigtigt at tage dit barn med på indkøbet af cykelhjelmen, da de oftest har noget at sige når det kommer til udseendet. Og hvem har lyst til at cykle rundt i en cykelhjelm man ikke syntes er sej?