Blue point træpiller den helt rigtige måde at brænde på

Leder du efter noget, som kan brænde rigtig godt i et fyr? Går du samtidig op i klima og miljø? Så bør du prøve Blue Point træpiller.

Blue Point træpiller brænder nemlig utrolig godt og har alle de egenskaber der skal til for at være en god træpille. Brug af træpiller er et miljøbevidst og en billig måde at opvarme sit hus på. Pillerne er ofte fremstillet af en blanding af savsmuld og træfibre, som er blevet presset sammen. Der anvendes ingen bindemiddel, hvilket betyder, at du har et miljøvenligt naturprodukt med en høj brændeværdi.

Fyring med Blue Point træpiller er også ganske ukompliceret, og behovet for tilsyn og pasning er begrænset. Man kan dog være så uheldig at komme ud for fyringstekniske problemer, hvor bl.a. askemængden stiger og virkningsgraden falde. Dette skyldes i mange tilfælde dårlig kvalitet af træpiller. Derfor er det vigtigt, at du finder træpiller i allerhøjeste kvalitet, og dette kan Blue Point træpiller tilbyde. Du finder træpillerne i både 6 og 8 mm.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her udvalget af Blue Point træpiller.

Blue Point træpiller – populær opvarmning med stærke fordele

Træpiller er en billig og effektiv måde at opvarme sit hus på. Derfor er det også en ideel løsning til dig, der ønsker en miljøvenlig brændværdi, som er let at håndtere.

Ved at vælge Blue Point træpiller i høj kvalitet undgår du at have en stor andel af aske. Der er nemlig et lavt aske- og vandindhold i disse piller og består af 100% rent træ. Billige træpiller kan ofte skabe meget slagge, som er et restprodukt, der kommer ved forbrænding af materialer, som ikke er helt rene. Man skal være opmærksom på, at slagge er dårligt for pillefyret, da det kan sætte sig til forstoppelse og være skyld i mekaniske fejl. Fyrer du derfor med billige træpiller, så vil det give en grundig rengøring af fyret, oftere.

Der er derfor mange god grunde til at vælge Blue Point træpiller, og du vil med garanti ikke blive skuffet.