Blækpatroner til canon printere hvilke anvender du

Til Canon printere, og i øvrigt også til printere af andet mærke end Canon, findes overordnet 2 forskellige slags blækpatroner på markedet, som man kan anvende til udskrivning; der findes de originale blækpatroner produceret af Canon selv samt de kompatible blækpatroner til Canon printere fremstillet af tredjepartsproducenter uafhængige af printervirksomheden selv.

Valget af blækpatroner til Canon printere er en individuel sag

Hvilken af de 2 slags blækpatroner, originale eller kompatible, til ens Canon printer man måtte foretrække og anvende, er en individuel sag.

Overordnet set kan man sige, at der findes 2 forskellige slags forbrugere af blækpatroner; de bevidste forbrugere og de ubevidste eller usikre forbrugere.

De bevidste forbrugere

Nogle forbrugere vælger helt bevidst kun at anvende originale Canon blækpatroner, imens andre helt bevidst vælger kun at bruge de kompatible printerpatroner

Begge grupper, af ovenstående forbrugere, er typisk bekendte med, at man reelt har valget mellem 2 forskellige slags patroner, men de foretrækker bevidst kun én af slagsen.

De forbrugere, som insisterer på kun af anvende originale blækpatroner til Canon printeren, som de har stående i hjemmet eller på arbejdspladsen, er typisk også dem, som gerne betaler mere for sine patroner for samtidigt at vide sig sikre på, at de ikke på noget tidspunkt vil blive mødt af en fejlmeddelelse på printerens displayskærm før, under eller efter en udskrivningsproces.

De forbrugere, som udelukkende anvender kompatible blækpatroner i deres Canon printer, er som oftest dem, som har erfaret, at denne type af patroner virker på lige fod med de originale Canon blækpatroner, de leverer en fremragende udskriftskvalitet, de indeholder væsentligt mere blæk i patronhylstrene end originale patroner, og de er væsentlig billigere indkøbt end de originale Canon printerpatroner.

At printeres display skærm, ved benyttelse af kompatible blækpatroner, en sjælden gang kan indikere, at ikke-originale patroner er installeret, og man derfor skal foretage sig nogle få, simple løsningsforslag til at få printeren til at udskrive til trods for denne melding, gør disse forbrugere også gerne for samtidigt at få glæde og gavn af de mange økonomiske fordele, som der er at drage ved benyttelsen af de kompatible blækpatroner.

De ubevidste eller usikre forbrugere

Foruden de forbrugere, som bevidst vælger at købe og benytte enten de originale Canon blækpatroner eller de kompatible blækpatroner til deres Canon printer, så er der også de forbrugere, som kun er bekendte med blækpatronerne af den originale slags, eller som er utrygge ved de kompatible patroner til trods for, at de aldrig har anvendt disse, og som derfor kun køber og gør brug af originale blækpatroner til deres Canon printer.

Hører du blandt denne gruppe af forbrugere, så gør du måske ret klogt i at stifte bekendtskab med de kompatible patroner og evt. anskaffe disse i stedet for de originale Canon printerpatroner, når tiden er inde til at udskifte de nuværende patroner.

Ved benyttelsen af kompatible printerpatroner, kan der være mange penge at spare, og bestiller du de kompatible blækpatroner til Canon printer hos den anerkendte, danske webshop Pixojet til eksempel, som har 40 års erfaring indenfor indkøb og salg af kompatible forbrugsstoffer til printere, er du garanteret 100% tilfredshed eller pengene tilbage; her har du altså intet at miste økonomisk set, og du kan trygt afprøve om dit valg af blækpatroner til din printer i fremtiden bør falde på kompatible blækpatroner.