Bestil foder til landbrug fra cr foderservice

Som landmand kan det være en rigtig god ide, at du finder en smart og problemfri løsning, når det kommer til foder ved kvæg og svin. CR Foderservice har lige det, du er på udkig efter, når det kommer til blanding af foder til landbrug og produktion af svinefoder, som de kan klare på flere forskellige måder.

Få godt foder til landbrug fra CR Foderservice

Skal du bruge foder til landbrug, så vil det være en fordel, at du kontakter www.cr-f.dk, uanset om det er foder til kvæg, gris eller andet. De kan tilbyde foder til landbrug, der laves i et anlæg, som rengøres hver lørdag eftermiddag. Deres rengøring er i henhold til de godkendte rengøringsprocesser. Derefter opstartes blandingerne igen mandag morgen. Deres rengøringsproces er desuden en effektiv måde at sikre, at foderet er frisk. Er du en landmand, der selv står for dit eget foder til landbrug, kan du dog også få hjælp fra dem til blandingen. De har nemlig mulighed for at sende et mobilt blandeanlæg ud til dig, så du selv ved præcis, hvad der bliver serveret for dine dyr. Dette smarte blandeanlæg giver også dig mere tid, og der er penge at spare. Chaufføren sørger nemlig selv for blanding af foder til landbrug, og du skal ikke bekymre dig om at investere i et blandeanlæg eller stå for reparationer.

De har deres egen produktion af svinefoder

Hvis du har svin, så er der selvfølgelig behov for det rette foder til svin. CR Foderservice sørger for produktion af svinefoder, der sikrer at du har fuld gennemskuelighed på foderet samt kendskab til råvarerne, der bliver brugt. Du er sikret ensartet foderblanding ved produktion af svinefoder, og du vil altid have gode råvarer. Du kan selvfølgelig også anvende din egen produktion af svinefoder, hvor du med sikkerhed ved, hvad der er blevet blandet i foderet. Det er noget, de klarer med deres mobile blandeanlæg, der vil komme til din gård. Dette er uden tvivl en billigere løsning end mange andre. Ved produktion af svinefoder, vil de både formale og valse, men kan også tilbyde melfoder. Du kan desuden ændre formalingsgraden ved produktion af svinefoder. Formalingen foregår fra 2 mm til 4,5 mm. De sørger også for løbende at tage sigteprøver, der vil blive registreret, så du hele tiden har kendskab til årets høst og udvikling af korn. Har du spørgsmål til deres produktion af svinefoder, så bør du tage kontakt til dem på www.cr-f.dk. De sørger altid for at stå til rådighed, så du ved præcis, hvad de kan tilbyde.