Beskyt din båd med fendere til både og skibe

Har du en båd eller et skib? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med fendere til både og skibe kan du nu beskytte din havnekaj mod ankommende skibe og både. Du kan finde en masse forskellige fendere i et hav af forskellige designs og dimensioner. Det kunne f.eks. være nøglehulsfendere, cylindriske, W-fendere eller wing-fendere. Ligegyldigt, hvad så finder du med sikkerhed det din båd har brug, samtidig med at du finder noget, der dækker dit behov prismæssigt og designmæssigt. Du finder også D-fendere eller fenderlister i udvalget. Det er derfor op til den enkelte person, hvad ens båd har brug for, og det er næsten kun fantasien, som der sætter grænser. Gå derfor på opdagelse i det store udvalg i dag og find din næste fendere til både og skibe.

Find fendere til både og skibe privat og erhverv

Du kan ikke komme uden om fendere, hvis du ønsker at tage vare på din båd når den først er fortøjet. Fenderne findes i forskelligt gummi, men har det tilfælles at de vil hjælpe med at beskytte din båd mod skader og stød. Gør du dog brug af fendere både agter, midtskibs og forskibs er du sikker på at din båd er beskyttet mod forbipasserende både, havnekajen eller både der ligge ved siden af din. En fendere vil nemlig hjælpe med at beskytte din båd mod skrammer og ridser, hvis bådene ligger tæt. Det er nemlig ikke unormalt at bådene bevæger sig grundet vinden og vandets bevægelser og det vil derfor være en god ide at være dækket ind. Du kan også opleve at det i nogle havne er lovpligtigt at skulle bruge fendere.

Hvilke fendere til både og skibe skal du bruge?

Du kan finde fendere til både og skibe i flere forskellige faconer og størrelser. De mest normale fendere er en aflang fender med et til to huller så der er plads til et reb. Du kan også finde fendere i flere forskellige diametre og kan benyttes til både store både og skibe såvel som små. De aflange fendere er meget praktiske, da de er nemme bare at tage frem og gemme væk igen. Det er kort sag op til den enkelte person, hvilke fendere der skal bruge til deres båd eller skib, da det afhænger meget af båden og, hvad der er behov. Der findes dog et stort udvalg af fendere til både og skibe og du finder derfor med sikkerhed noget som passer helt perfekt til dig og din båd.