Anerkendt japansk boremaskine til fornuftige priser

Står du og mangler den perfekte boremaskine i hjemmet? Eller er den gamle gået i stykker på jobbet? Så skulle du måske overveje at anskaffe dig en Makita boremaskine. Det verdenskendte japanske mærke er leveringsdygtige i gode og solide boremaskiner til fornuftige priser.

Du finder alt fra en Makita slagboremaskine til en Makita borehammer. Der er store og små modeller, så alle behov kan opfyldes. Prisen er også vidt forskellig. Du finder en helt almindelig Makita bore- og skruemaskine til kun 1497.50 kr., mens der er lidt mere smæk på prisen ved de tunge drenge som Makita Kombo-kit’et, som står i 10.500 kr.

100 års erfaring i powertools

Med over 13.000 ansatte og 100 års erfaring i at lave værktøjer, så er Makita et mærke med et stærkt renomme. Firmaet blev grundlagt i Japan i 1915, og har virksomheder i Brasilien, Kina, Mexico, Rumænien, USA og Tyskland. Makita har vist sig som et af de mest innovative mærker på markedet, hvor de blandt andet i 1969 introducerede det første genopladelige batteri til brug i en boremaskine. Apropos batterier, så er Makita også fast bestemt på at gøre en aktiv indsats for miljøet. Japanerne er hele tiden i gang med at udvikle nye miljøvenlige batterier, som kan være med til at nedsætte forbruget af lithium-ion batterier.

Find den rette boremaskine

Hvordan finder du den rette boremaskine? Hos MTI kan du altid få råd og vejledninger, hvis du står overfor at skulle bruge værktøjer, og du kan som regel også få mulighed for at afprøve produktet. Som udgangspunkt kan det nævnes, at står du og skal bore i beton, så er det en slagboremaskine eller en borehammer, som du har brug for. Bor du i en lejlighed, og skal løse mindre opgaver som f.eks. samling af møbler, så vil du komme langt med en bore- skruemaskine. Boremaskinen er mellemstadiet mellem de to, hvis du har mange og tunge boreopgaver.

Forskellen på skrue og boremaskine?

En skruemaskine er ofte let, og den bruges primært til at skrue med. Den er god til små områder, hvor det er svært at komme til. Det er i alt sin enkelthed en mekanisk opgradering af den klassiske skruetrækker. En boremaskine kan typisk kun bruges til at bore med. De er en del større end skruemaskiner, og de bruger meget ofte også strøm i stedet for batteri, da de forbruger meget energi hurtigt. Dette gør dem også i stand til at bore hurtige end nogen af de andre maskiner.